Avertizare de maximă importanță, de la hidrologi! Pericol de inundații, în trei județe. Zonele afectate, în următoarele ore

Alertă în trei județe, miercuri noapte! Hidrologii au emis cod galben de inundații. Care vor fi zonele afectate.

Avertizare de maximă importanță, de la hidrologi! Pericol de inundații, în trei județe. Care sunt zonele afectate, în următoarele ore

Potrivit avertizării emise de hidrologi, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinul hidrografic Moldova – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Câmpulung Moldovenesc – amonte S. H. Gura Humorului, în judeţele Suceava, Neamţ, Harghita.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Suceviţa, Moldoviţa, Neagra, anunţă specialiştii de la Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Avertizarea este în vigoare până la ora 24.00.

O altă avertizare vizează râurile mici din bazinele hidrografice: Bistriţa – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Frumosu – amonte S.H. Straja, Neamţ – bazin superior, judeţele: Neamţ, Harghita. Aceasta este valabilă până la ora 1.00.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri