Căutare Live

Cod roşu de furtună în mai multe localităţi din România. Autorităţile au transmis mesaj RO-Alert ca oamenii să rămână în case

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare nowcasting cod roşu de furtună pentru mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, unde se aşteaptă cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi 50 de litri pe metru pătrat. Asta după ce, în ultimele trei ore, a plouat torenţial. Autorităţile au transmis mesaj RO –Alert în zonele vizate.

ANM a anunţat cod roşu de furtună pentru localităţile Berzovia, Măureni, Doclin, Ramna, Vermeş, din judeţul Caraş-Severin.

”Se vor semnala averse ce vor cumula 45-50 l/mp. În zona avertizată, în ultimele 3 ore, s-au cumulat 50-60 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină”, a transmis ANM.

Avertizarea este valabilă până la ora 18.30.

ISU Caraş-Severin a anunţat că a fost transmis mesaj RO-Alert în toate localităţile vizate, astfel încât populaţie să se ferească.

Avertizare meteo în România. Vremea se strică! ANM: Vin furtunile și va ploua torențial... Inundații violente! Oamenii riscă să-și piardă locuințele, apele fac prăpăd în România. Care sunt zonele cele mai afecta...
Ultimele știri