Antena Căutare

Video | Dimineață de poveste în Brașov. Ninsoarea a scos utilajele de deszăpezire pe drumuri

Județul Brașov este unul dintre orașele în care, până joi seară la ora 21:00, este în vigoare un cod portocaliu de viscol. A nins abundent în ultimele ore, iar drumarii au ieșit cu utilajele pe șosele și au împrăștiat antiderapant.

Video | Dimineață de poveste în Brașov. Ninsoarea a scos utilajele de deszăpezire pe drumuri
FOTO | Dimineață de poveste în Brașov. Ninsoarea a scos utilajele de deszăpezire pe drumuri

În masivele sudice este cod portocaliu, iar mare parte din țară este sub cod galben de vânt intens. Și la Sibiu și Miercurea Ciuc ninsoarea a scos utilajele de deszăpezire pe drumuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea se răcește în toată România

Temperaturile nu depăși astăzi 20 de grade Celsius în regiunile sudice și vestice.

Se vor semnala ploi slabe prin centru, est, sud-est și izolat în rest, iar la munte vor fi ninsori, lapoviță și rafale de peste 70 km/h.

La altitudini mari vor predomina ninsorile și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va trece de 140 km/h. Intensificări vor fi și în Maramureș, Transilvania, Oltenia, vestul Munteniei, precum și în centrul și nordul Moldovei, cu rafale în jur de 50 km/h. Vântul își va face simțită prezența și în restul teritoriului, unde va atinge viteze de 40 km/h.

Bucureștenii vor avea parte de vreme rece, cu temperaturi ce nu vor trece de 19 grade Celsius în zona centrală. Vor fi condiții pentru ploi slabe, vântul va avea viteze de 40 km/h, iar presiunea atmosferică va fi în creștere.

În câteva ore, România a trecut prin mai multe anotimpuri. ANM anunță un nou val de ploi în aproape toată țara și ninsor... Drumarii intervin pe Transfăgărăşan şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita, unde ninge abundent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x