Antena Căutare

Iarnă în toată regula, în România, în mijlocul lunii aprilie. Zonele în care a nins din abunență, iar temperaturile au scăzut cu 22 de grade

Vremea s-a schimbat radical în doar câteva zile, iar în nordul țării, iarna s-a instalat în adevăratul sens al cuvântului.

În Suceava a nins din abundenţă, iar temperaturile au scăzut chiar şi cu 22 de grade într-o singură zi. De asemenea, drumarii au ieşit în număr mare la datorie, dar cu toată acestea, stratul de zăpadă a fost prea consistent şi a dat bătăi de cap şoferilor, potrivit Antena 3.

Şi în Oradea, temperaturile au scăzut brusc, cu peste 20 de grade Celsius. Schimbările de temperatură îi afectează în special pe copii, dar şi pe bătrâni şi pe bolnavii cronici.

În unele zone de munte s-a depus un strat gros de zăpadă, iar pe vârful Omu a şi viscolit. Vântul a suflat pe alocuri cu 75 de km/h.

Iarna a revenit în forţă şi pe Transfăgărăşan, unde zeci de drumari au intervenit cu utilajele de deszăpezire pentru a asigura condiţii optime de circulaţie.

Meteo 16 aprilie 2020: Cerul va fi însorit și se vor înregistra temperaturi maxime de 22 grade Celsius... Ploile și frigul pun stăpânire pe România! Cum va fi vremea de Paște și în Vinerea Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x