Antena Căutare

Gata cu ploile, SE ÎNCĂLZEȘTE! ANM a făcut anunțul: Când își intră vara în drepturi: Prognoza pentru zilele care vin

Urmează trei zile, la mjloc de vară 2018, cu ploi şi furtuni, dar şi cu temperaturi maxime de 30 de grade Celsius. Dacă vineri şi sâmbătă, va fi relativ mai răcoros, cu maxime de 26-28 de grade, vremea se mai încălzeşte duminică.

Urmează trei zile, la mjloc de vară 2018, cu ploi şi furtuni, dar şi cu temperaturi maxime de 30 de grade Celsius. Dacă vineri şi sâmbătă, va fi relativ mai răcoros, cu maxime de 26-28 de grade, vremea se mai încălzeşte duminică.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade, iar cele minime între 14 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

PROGNOZA METEO pentru sâmbătă, 21 iulie

Vremea se va menţine în general instabilã. Local, mai ales în zonele de deal şi de munte vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, cele mai coborâte fiind în depresiunile din estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO pentru duminică, 22 iulie

Vremea va fi în continuare în general instabilã. Cerul va avea înnorãri şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în vest, nord, centru şi local în rest. Izolat va cãdea grindinã.

Însă, de duminică după-amiaza, vremea se va încălzi la nivelul întregii țări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade, iar cele minime, în general, între 14 şi 21 de grade.

PROGNOZA METEO pentru luni, 23 iulie

Începutul de săptămână aduce vreme caldă, aproape de caniculară, căci valorile termice vor depăși pragul de 30 de grade Celsius. Mai sunt așteptate ploi sporadice atât în zonele de deal și de munte, dar și în zona de sud și sud-est a țării. Pe litoral, vremea ca fi caldă și plăcută, cu maxime ce ajung la 28-29 de grade.

Prognoza meteo weekend 20 - 22 iulie. Vreme instabilă cu ploi abundente... Ultima oră! A fost instituit COD PORTOCALIU: Urmează alte ore cu fenomene extreme peste România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x