Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Alertă meteo de ultimă oră! Vin ninsorile în România! De când va începe să ningă și în ce zone ale țării se va depune zăpada

Încep ninsorile în România, în mai multe zone ale țării, în următoarele zile, când se vor înregistra temperaturi negative în unele regiuni, potrivit Administrației Națională de Meteorologie (ANM).

În intervalul 29 octombrie, ora 14.00 și 1 noiembrie, ora 10.00, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara.

Potrivit ANM, se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor, iar la munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Aici, vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

În sudul și centrul țării, mai ales în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

În dimineața zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro