Antena Căutare

Prognoza Meteo, 27 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Acest început de weekend vine cu temperaturi mai ridicate, iar sâmbătă se va simți o încălzie a vremii și cerul va fi predominant însorit.

harta Romaniei ce are pe fundal steagul Romaniei
Sâmbătă se va simți o încălzie a vremii și cerul va fi predominant însorit | Profimedia

Sâmbătă, 27 martie 2021, se vor înregistra temperaturi mai ridicate și aproape normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi predominant însorit, mai puțin în nord-estul țării, unde se vor soarele nu va ieși din noi și se vor semnala precipitații în cantități reduse.

Citește și: Vremea 28 martie 2021. Temperaturi de primăvară în sudul țării, se răcește accentuat în Moldova

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi mult mai frumoasă în această sâmbătă față de zilele precedente. Mai multe zone ale României vor scăpa de temperaturile scăzute, precipitații și intensificări ale vântului. De asemenea, temperaturile maxime se vor situa între 9 și 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi între -1 și 7 grade Celsius, mai puțin în zona Transilvaniei, unde se vor înregistra și -7 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM. Schimbări bruște de temperatură în următoarele zile, după fenomenul rar din Capitală

În regiunile din nord-estul și nord-vestul țării se vor semnala precipitații reduse, brumă și ceață, iar cerul se va menține predominant înnorat. La munte și în Transilvania vor apărea precipitațiile mixte, iar poleiul nu își va face simțită prezența. Vântul nu reprezintă o problemă în acest weekend, acesta va sufla slab și moderat.

Prognoză meteo 27 martie 2021 București

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului în București. Cerul se va menține predominant însorit, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile maxime din capitală se vor situa între 15-16 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor ajunge 1-3 grade Celsius în oraș și -2 la periferia acestuia.

Prognoză meteo 27 martie pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 15°C

Timișoara – 16°C

Baia Mare – 14°C

Craiova – 16°C

Sibiu – 13°C

București – 15°C

Constanța – 11°C

Galați – 14°C

Brașov – 11°C

Miercurea Ciuc – 8°C

Iași – 12°C

Cluj-Napoca – 13°C

Suceava – 12°C

Vremea la munte

Vremea caldă se va simți și la munte sâmbăta. Cerul se va menține predominant senin, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime pot ajunge și la 12-13 grade Celsius, în timp ce minimele va fi de -1 și 0 grade Celsius.

Vremea la mare

Începutul zilei de sâmbătă vine cu un cer senin și soare la malul mării, deși se va înnorat după-amiază, seara totul va reveni la normal. Vor exista 10% șanse de precipitații și vântul va sufla cu 10 Km/h.

În Constanța, temperaturile maxime se vor înregistra între 10-11 grade Celsius, iar minimile între 4-5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM. Schimbări bruște de temperatură în următoarele zile, după fenomenul rar din Capitală... Prognoza Meteo, 28 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x