Antena Căutare

Prognoza meteo 30 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru marți, 30 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru marți, 30 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Conform prognozei meteo pentru marți, 30 iulie 2024, vremea se va răci ușor.

Prognoza meteo 30 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În ţară, valorile termice vor fi în scădere şi în regiunile sudice, însă vremea va fi călduroasã după-amiaza în Oltenia şi cea mai mare parte a Munteniei, iar în celelalte regiuni vor fi temperaturi comparabile cu cele din ziua precedentă şi apropiate de normalul climatologic specific pentru sfârşitul lunii iulie.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până spre 5…6 grade, dar şi mai ridicate pe litoral până spre 20…21 de grade.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Alertă ANM! Cod galben de furtuni, până joi seară, în mai multe regiuni. Ce avertizări au făcut meteorologii

Cerul va fi variabil în jumătatea estică a ţării şi la munte şi mai mult senin în rest. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei la munte şi în Moldova, unde vor fi viteze în general de 50…60 km/h, dar local şi temporar şi la o intensitate mai redusă şi în Dobrogea, Muntenia şi Transilvania.

Vremea în București marți, 30 iulie 2024

În Bucureşti, valorile termice vor fi mai scăzute faţă de ziua precedentã, însă dupã-amiaza va fi cãlduroasă. Cerul va fi variabil ziua şi mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 14…17 grade.

Prognoza meteo 29 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 31 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x