Antena Căutare

Temperaturi de primăvară la mijlocul lunii decembrie. Când se vor înregistra 21 de grade și cum va fi vremea de Crăciun?

Vreme extrem de caldă în România, în următoarea perioadă. Vom avea temperaturi de primăvară, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Temperaturi de primăvară la mijlocul lunii decembrie. Când se vor înregistra 21 de grade și cum va fi vremea de Crăciun?
Temperaturi de primăvară înainte de Crăciun

De luni, 16 decembrie 2019, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate că maximul se va atinge la mijlocul săptămânii, maximele termice de luni se vor situa în jurul valorii de 16 grade.

Vreme deosebit de caldă și la munte

Și la munte sunt prognozate temperaturi pozitive. Luni, se vor înregistra 7-8 grade pe Valea Prahovei.

Meteorologii spun că vremea va rămâne destul de caldă și săptămâna viitoare, media pentru această perioadă fiind depășită cu aproximativ 10-12 grade.

Maximele săptămânii 16- 20 decembrie 2019

Așadar, dacă maxima de luni se va situa în jurul valorii de 16 grade, în următoarele zile vom simți o creștere semnificativă. Astfel, marți ne vom bucura de 18 grade, în timp ce miercuri și joi ar putea fi considerate zile de primăvară, cu maxime de 21, respectiv 20 de grade.

Mai multe detalii despre evoluția vremii în următoarele zile, în materialul video de mai jos.

Cum va fi vremea în restul țării

În sud-estul țării vremea se anunță frumoasă, fărăprecipitații și fără nori. Soarele își va arăta razele în mai toate orașele și nu vom avea parte de temperaturi scăzute. La prânz, maxima zilei va urca de la 11°C la 14°C, cea mai scăzută temperatură fiind de 7°C înregistrată la Cluj și Târgu-Mureș.

În Maramureș vom avea un cer noros, cu temperaturi peste normalul perioadei. Maximele se vor încadra între 8 °C în Satul Mare și 9 °C în Baia Mare.

Mai multe detalii despre evoluția temperaturilor în următoarea perioadă puteți citi aici.

Vremea, luni, 16 decembrie 2019. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore... Anul 2019, cel mai călduros de când se fac măsurători în România. Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x