Antena Căutare

Vară, iarnă şi iar vară! Ne întoarcem la temperaturi de peste 20 grade

Iarna de octombrie a fost cât pe ce să facă victime în munţii Făgăraş. Patru turişti străini, care s-au rătăcit la peste 2.000 de metri altitudine, îmbrăcaţi subţire, au fost salvaţi la limită de jandarmii montani. În umătoarele 12 ore, România trece din nou de la o extremă la alta.

Iarna de octombrie a fost cât pe ce să facă victime în munţii Făgăraş. Patru turişti străini, care s-au rătăcit la peste 2.000 de metri altitudine, îmbrăcaţi subţire, au fost salvaţi la limită de jandarmii montani. În umătoarele 12 ore, România trece din nou de la o extremă la alta. După nopţi cu temperaturi negative, vin zile când termometrul urcă la peste 20 de grade.

Pentru prima dată în această toamnă, la Cluj, temperaturile au scăzut sub limita îngheţului. Minus două grade celsius au arătat termometrele în această dimineaţă, iar şoferii au fost nevoiţi să îşi caute prin portbagaj racletele pentru parbriz.

În Bihor, din cauza temperaturii care a scăzut brusc, bălţile şi lacurile păreau că fierb în această dimineaţă.

În Arad, Baia Mare, Satu Mare sau Timiş, a fost cea mai friguroasă noapte de 7 spre 8 octombrie de când meteorologii fac măsurători.

Fluctuaţiile de temperatură slăbesc sistemul imunitar, avertizează medicii, care ne sfătuiesc, în primul rând, să ne îmbrăcăm corespunzător.

De mâine, din iarnă trecem din nou la o toamnă blândă. În vestul ţării se vor atinge 21 de grade.

Vremea pe patru săptămâni, actualizată de ANM. Cât de cald va fi... Se întoarce vara! România, lovită de un aer cald în următoarele zile: ”Se vor înregistra 25-26 de grade Celsius!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x