Antena Căutare

Vremea 3 iunie: Cod portocaliu ploi, vijelii, grindină. Când scăpăm de alerte meteo

Vremea 3 iunie. ANM a emis nou cod portocaliu de ploi, vijelii și grindină pentru anumite zone din România. Iată când se îndreaptă vremea și când vom putea scăpa de alerte mete de vreme severă în București și în țară. Vremea din 3 iunie 2019 va fi ploioasă

Vremea 3 iunie: Cod portocaliu ploi, vijelii, grindină. Când scăpăm de alerte meteo Galerie
| vremea 3 iuie cod portocaliu ploi vijelii

Vremea 3 iunie. ANM a emis nou cod portocaliu de ploi, vijelii și grindină pentru anumite zone din România. Iată când se îndreaptă vremea și când vom putea scăpa de alerte meteo de vreme severă în București și în țară.

Update, ora 10: 29 - : ANM anunță o nouă alertă meteo de furtuni și vijelii, pentru București, valabilă în următoarele trei zile. Află aici vremea în Capitală de luni până miercuri.

Vremea din 3 iunie 2019 va fi ploioasă, cu intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Alerta meteo cod portocaliu de vreme severă este emisă de ANM (Administrația Națională de Meteorologie) pentru luni, 3 iunie 2019.

Vremea 3 iunie România. Cod portocaliu ploi, vijelii, grindină

Potrivit buletinului meteo din 3 iunie, vremea în cea mai mare parte a Olteniei și Munteniei, local în Dobrogea, sud-estul Transilvaniei și în jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp.

Vremea 3 iunie: Cod portocaliu ploi, vijelii, grindină. Când scăpăm de alerte meteo

De asemenea, alerta meteo pentru 3 iunie mai indică și un cod galben de ploi, pentru zonele din județul Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, unde se vor semnala averse ce vor cumula local 25 l/mp, izolat 35 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice.

Cod portocaliu ploi, vijelii, grindină. Când scăpăm de alerte meteo

Din păcate, pentru cei care sperau că vom scăpa de ploile torențiale și de alerte meteo de vreme severă, veștile nu sunt îmbucurătoare. Pe parcursul acestei săptămâni, sunt anunțate furtuni însoțite de descărcări electrice și cantități mari de apă, atât în București cât și în țară. Temperaturile se vor menține ridicate - duminică atingând 31 de grade C în Capitală, și 28 de grade la munte.

După furtuni, specialiștii anunță dezastrul! Vor fi temperaturi insuportabile. Urmează 40 de grade la umbră!... Ploile torenţiale şi vijeliile vor continua. Românii mai au de așteptat câteva zile până când se vor bucura de soare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x