Antena Căutare

Vremea 9 iulie 2019. Ploi și vânt puternic. Temperaturile coboară sub normal

Prognoza meteo pentru ziua de astazi anunta temperaturi sub normalul acestei perioade. Vremea pe 9 iulie va fi ploioasa, cu innorari temporar accentuate si intensificari ale vantului de scurta durata. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Prognoza meteo pentru ziua de astăzi anunță temperaturi sub normalul acestei perioade. Vremea pe 9 iulie va fi ploioasă, cu înnorări temporar accentuate și intensificări ale vântului de scurtă durată. Află cum va fi vremea în București.

Vremea luni, 9 iulie 2018, se va menține instabilă în cea mai mare parte a tării, cu innorări temporar accentuate, averse, ce vor mai avea și caracter torențial și descărcări electrice. local, cantitătile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări în timpul ploilor. Meteo 9 iulie 2019. Temperaturile maxime, sub cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 21 grade.

Vremea în București. Meteo 9 iulie 2019. Vremea va fi răcăroasă și în general instabilă. După orele amiezii va crește probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15 și 16 grade.

Citește și:

Prognoza meteo pe două săptămâni. Vremea se răceşte, se încălzeşte şi iar se răceşte

Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo 8 iulie - 5 august 2019

Directorul ANM.: Până la sfârșitul lunii vom avea mari provocări din partea vremii. Populația trebuie să se pregătească!... Vremea, de la o extremă la alta, în vara asta. Ce spun specialiștii despre vremea din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x