Antena Căutare

Vremea face ravagii în Constanța. Porturi închise și vizibilitate redusă sub 200 de metri pe Autostrada Soarelui

Vremea de astăzi, 16 noiembrie, a determinat închiderea porturilor din Constanța. Ceața face probleme și pe Autostrada Soarelui, aici vizibilitatea este redusă sub 200 de metri pe mai ulte porțiuni și se circulă cu dificultate.

Vremea face ravagii în Constanța. Porturi închise și vizibilitate redusă sub 200 de metri pe Autostrada Soarelui
Cod Galben de ceața în Constanța

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în dimineaţa zilei de sâmbătă, 16 noiembrie, în judeţul Constanţa, din cauza ceţii dense, au fost oprite manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia.

COD GALBEN: Județul Constanta și Județul Tulcea, în intervalul 8-10, se vor confrunta cu ceaţă care determină reducerea vizibilității sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Citește și: Județul Constanta și Județul Tulcea, în intervalul 8-10, se vor confrunta cu ceaţă care determină reducerea vizibilității sub 200 m şi izolat sub 50 m

Meteo România. Vremea 16 noiembrie 2019: încălzire spectaculoasă în unele regiuni... Avertisment meteo cu efect imediat! A fost emis Cod galben de fenomene periculoase. Ce se întâmplă cu vremea în următoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x