Antena Căutare

Vremea în București 5 februarie 2019. Marți, cerul va fi acoperit de nori în Capitală

Vremea in Bucuresti 5 februarie 2019. Meteorologii anunta temperaturi care se vor incadra intre 8°C si -1°C in Capitala. Citeste prognoza meteo completa pentru ziua de marti.

Vremea în București 5 februarie 2019. Meteorologii anunță temperaturi care se vor încadra între 8°C și -1°C în Capitală. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de marți.

Potrivit vremea.ro, Marți în vestul țării se vor semnala câteva ploi slabe izolate, în timp ce în est cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime, deși vor scădea față de ziua precedentă în regiunile extracarpatice, încă vor rămâne foarte ridicate în comparație cu normalul climatologic specific perioadei. La nivelul întregii țări acestea se vor încadra în general între 6 și 11 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, 8-13 grade în Dobrogea și 3-8 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al regiunii.

Cerul se anunță parțial noros la munte, cu temperaturi care se vor încadra între 8°C și -1°C. Vântul va sufla cu 4 km/h dinspre NE și cu 2 km/h dinspre V. Temperaturile se vor încadra între 8°C și -1°C. Noaptea va avea un aer cețos, dar nu sunt anunțate ploi.

ANM a schimbat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni! Vremea 4-17 februarie

Vremea în București, 5 februarie 2019

La București, cerul va fi acoperit de nori, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 9°C și 1°C. Vântul va sufla cu 18 km dinspre dinspre NE,pe timpul zilei, iar pe timpul nopții cu 10 km/h dinspre NE. Nu sunt anunțate ploi.
ANM a emis prognoza meteo pentru săptămâna în curs. Vezi aici cum va fi vremea la București.

Meteo 5 februarie 2019. Cum va fi vremea marți în București... Vremea 5 februarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere, ploi izolate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x