Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Vremea se încălzește treptat în toată țara. Prognoza meteo până pe 16 martie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea se încălzește

Vremea în perioada 17 - 24 februarie 2020

Cantitățile de precipitații vor fi sub normalul acestei perioadă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări (3-4 grade peste normal), cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie 2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile (3-4 grade), dar mai ales în cele estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Meteo 2 februarie - 9 martie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval cu 1-2 grade, pe întreg teritoriul România. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea 9 - 16 martie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile(cu aproape 2 grade peste normal). Precipitațiile vor fi puține, dar apropiate de normalul acestei perioade.

Citește și: Un val de aer cald ajunge în România. ANM: Trecem de 15 grade. Vreme anormală pentru această perioadă

Recomandari