Antena Căutare

Desertul de vară din doar două ingrediente. Se prepară în 10 minute și este devorat cât ai clipi

Această prăjitură îți va îndulci zilele însorite de vară, fără prea multe bătăi de cap. Dificultat: minimă. Timp de preparare: foarte scurt. Rezultatul? Un desert deliciosss.

Această prăjitură îți va îndulci zilele însorite de vară, fără prea multe bătăi de cap. Dificultate: minimă. Timp de preparare: foarte scurt. Rezultatul? Un desert deliciosss.

Ai nevoie doar de patru ouă și de 250 de grame de cremă de ciocolată din comerț. Ouăle se bat cu mixerul până când îşi triplează volumul. Crema de ciocolată se pune într-un bol şi se topeşte uşor la cuptorul cu microunde sau la bain marie. Trebuie doar să se înmoaie puţin.

În bolul cu ciocolată se adaugă o treime din ouăle bătute şi se omogenizează foarte bine, până când nu se mai văd urmele de ou. Se adaugă încă o treime din ouăle bătute şi se omogenizează din nou. Se adaugă şi restul de ou, amestecând din nou foarte bine.

Compoziţia se pune în cuptor la foc mic, aproximativ 20 de minute sau până când se întăreşte suficient astfel încât vârful de cuţit introdus în prăjitură să iasă curat

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x