Bella, fetița care a uimit întreaga planetă cu abilitățile sale, urcă pe scena Next Star

La doar șapte ani, Bella Devyatkina vorbește opt limbi străine și va face o demonstrație sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Next Star.

Micuța Bella Devyatkina a devenit cunoscută de la 4 ani

Antena 1

Micuța Bella Devyatkina, acum în vârstă de 7 ani, a devenit cunoscută încă de la vârsta de 4 ani, când a participat la un show de talente din Rusia. La momentul respectiv, micuța știa deja să vorbească fluent șase limbi străine, iar între timp a mai învățat încă două. Părinţii Bellei au povestit că încă din primii ani de viață Bella a manifestat o ușurință în a asimila nu doar cuvinte, ci și accente, așadar au început să o înveţe limba engleză încă de la doi ani. Pe parcurs, au angajat profesori nativi pentru fiecare limbă nouă, iar în prezent micuța poate purta discuții fluente în rusă, germană, franceză, italiană, arabă, chineză, spaniolă și engleză.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, al treilea finalist al sezonului 10

Next Star, în fiecare sâmbătă, de la 20:00

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor. Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star.

Cum pot fi votați concurenții în Finala de Popularitate Next Star 2021

Ediția Finala de Popularitate reprezintă o etapă distinctă, a treia în cadrul emisiunii-concurs, în plus față de cele 8 (opt) ediții de calificări/audiții.

Cum pot fi votați concurenții în Finala de Popularitate Next Star 2021

În ediția Finală de popularitate a emisiunii Next Star 2021 vor ajunge acei concurenți care în etapa 2 – Calificările/Audițiile – au avut o prestație excepțională, au creat impresie artistică deosebită în rândul juraților și care, în urma votului Decisiv al juriului, nu s-au calificat în Marea Finală.

Calificarea concurenților în Finala de Popularitate va fi decisă prin aplicația Antena1 https://aplicație.a1.ro/, aplicație care se va baza pe VOTUL PUBLICULUI și care va permite un singur vot pentru un singur concurent/grup.

Cei care în urma fiecărei ediții de calificări nu s-au calificat prin votul decisiv al juriului în Marea Finală și care au avut maxim 3 și minim 2 voturi de DA, vor putea fi votați de către public prin aplicație imediat după difuzarea respectivei ediții de calificări până a doua zi la ora 16.00, “câștigătorul” publicului din respectiva editei de calificări, care merge în Finală de Popularitate fiind anunțat în cadrul programului de știri Observator de a doua zi.

În Finala de Popularitate, concurenții calificați în urma votului publicului vor susține o nouă probă urmând ca, în funcție de prestația concurenților din cadrul acestei ediții, juriul să voteze din nou deschis cu DA sau NU, și doar cei care obțin 3 voturi de DA din partea juriului să meargă la votul publicului prin SMS, publicul desemnând concurentul favorit, câștigător al Finalei de Popularitate, care va primi Premiul de Popularitate.

Potrivit regulamentului Next Star 2021, premiul de popularitate va fi acordat pe baza votului publicului.

Publicul telespectator va putea vota concurenții favoriți care au obținut din partea juriului 3 voturi de DA, în cadrul Ediției de Popularitate, din momentul anunțării, de către prezentator, a startului votului și până în momentul în care prezentatorul emisiunii va anunța sfaristul perioadei de votare.

În funcție de clasamentul voturilor publicului, clasament ce va fi realizat în mod automat de către un soft deținut de Producător, concurentul cu numărul cel mai mare de voturi va fi declarat câștigător al Premiului de Popularitate.

Ultimele știri