Antena Căutare

DENA (Denisa Claudia Șerban), de la Next Star direct pe scena mare a muzicii românești, lansează videoclipul piesei "Busy"

Cu un palmares impresionant de premii la diverse festivaluri de interpretare a muzicii uşoare, Denisa Claudia Şerban a cunoscut, în scurt timp, popularitatea muzicala. 

Cu un palmares impresionant de premii la diverse festivaluri de interpretare a muzicii uşoare, Denisa Claudia Şerban a cunoscut, în scurt timp, popularitatea muzicala.

Dupa ce juriul si publicul s-au indragostit de ea, la Next Star, simpatica artista, la doar 12 ani, si-a luat numele de scena Dena, iar alaturi de echipa Tommo Production, a lansat videoclipul pentru prima ei piesa "Busy".

In regia Ioanei Gomoi, clipul prezinta o poveste in care tanara cantareata joaca rolul de fata ambitioasa, preocupata de viata ei, o adevarata explozie de energie, dar si o altfel de imagine, usor nonconformista in randul adolescentilor.

Dena este din Calarasi, si, inca de la o varsta frageda, si-a dezvoltat talentele artistice la Palatul Copiilor, din orasul natal, dar remarcata din plin a fost in cadrul concursului Next Star, unde a interpretat o piesa de la Aretha Franklin, o prima experienta reusita cu band.

Trupa de dans "Mini Vogue" merge în Finala de Popularitate de la ”Next Star”!... Show-ul "Next Star", lider de audiență la orașe și în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x