Next Star

Ne revedem în curând!

Dorian Popa, juratul „Next Star”, accident la un antrenament de MMA: „Mi-am spart dinții!” Admiratoarele, îngrijorate!

 
+2 click pentru
galerie

Pasionat de fitness, Dorian Popa, juratul „Next Star”, a vrut să încerce și altceva, un sport mult mai dur care asigură dezvoltarea armonioasă a corpului. Și-a cumpărat echipament adecvat și s-a apucat de MMA.

Într-un clip de pe vlog, intitulat sugestiv „Mi-am spart dinții”, artistul a arătat pas cu pas cum se desfățoară un antrenament de MMA, unul nu lipsit de incidente. Din fericire, nu e vorba decât de o fisură minoră. După „încălzirea” alături de un antrenor, Dorian și-a stors pur și simplul tricoul. Ce mai, trupul de model cu eforturi de ține!

Norocoasa este însă Claudia, bruneta de 35 de ani care-i este iubită și care îl sprijină în tot ceea ce face. De asemenea, și tânăra este pasionată de sport, iar cei doi merg de multe ori împreună la sală.

Voi ce pasiuni aveți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe