Antena Căutare

E patroană de zoo, dar vrea să ajungă "MARE"! Andreea Bologa, un artist desăvârşit! Uite cum a interpretat o scenetă inedită, alături de Sore!

În timpul liber, Andreea Bologa, în vârstă de 11 ani, are grijă de animăluţe, citeşte foarte mult şi "lucrează" la cariera ei.

În timpul liber, Andreea Bologa, în vârstă de 11 ani, are grijă de animăluţe, citeşte foarte mult şi "lucrează" la cariera ei.

Pentru că nu i se pare suficient să fie patroană de grădină zoologică, Andreea iubeşte să citească, iar în această seară şi-a îndeplinit un vis uriaş şi anume, să aibă o bibliotecă mare.

De asemenea, fetiţa care este prietenă cu pisici, căţei, iepuraşi şi alte vieţuitoare, a făcut senzaţie în platoul emisiunii "Next Star", unde a interpretat o scenetă inedită alături de Sore, fostă concurentă a emisiunii estivale "Splash! Vedete la apă"

Oameni buni, fetiţa asta e o minune de copil! A cântat DUMNEZEIEŞTE, iar spectatorii au făcut senzaţie pe scenă!... Născută pentru a aduce bucurie în inimile oamenilor! Iuliana, fetiţa adoptată, cântă precum un înger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x