Next Star

Ne revedem în curând!

Iubita lui Dorian Popa își răsfață mai mult ca niciodată „copilul”. Fanii: „Doamne, ce frumos e!”

 
+3 click pentru
galerie

Iubita lui Dorian Popa iubește animalele, iar pisicile ei și ale iubitului ei sunt cele mai răsfățate feline. Ultimele fotografii demonstrează cu vârf și îndesat această ipoteză. Chiar dacă nu au copii, cei doi amorezi conviețuiesc cu două pisicuțe.

Bruneta a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu una dintre ele, „refugiată” într-o poșetă de lu. „Babs vrea să meargă la mall!!!”, a fost descrierea imaginii. „Doamne, ce frumos e!”, au comentat imediat admiratorii.

La 34 de ani, Claudia nu vrea încă un copil, dar până atunci experimentează dragostea maternă cu ajutorul felinelor. Și iubitul ei e topit după feline și nu ezită ori de câte ori are ocazia să le arate fanilor.

Dorian Popa, juratul ”Next Star”, este la rândul lui un mare iubitor de animale încă din copilărie. Pentru că apartamentul în care stă cu iubita i se pare prea mic pentru un căţel, Dorian Popa a ales două pisici. Felinele sunt răsfățate în fiecare moment ș ele fac regulile în casă!
„Motănescu şi Babs ne fac viaţa mai frumoasă pentru că sunt iubibile. Mi-ar fi plăcut un câine, dar nu se potriveşte cu apartamentul, aşa că am ajuns să avem două pisici. I-am ales pe ei pentru că ne-au plăcut feţele lor haioase. Motănescu e un scotish fold, iar Babs e exotic shorthair”, a povestit și Dorian Popa pe pagina sa de Facebook.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe