Antena Căutare

La mulți ani, Omar/ Kul 'am wa antum bekheir, Omar! Copilul-fenomen de la ”Next Star” a împlinit 16 ani și s-a transformat într-un adolescent după care suspină fetele!

Era doar un copil de-o șchioapă când a urcat timid, dar sigur pe scena de la "Next Star", unde a cucerit publicul cu vocea sa şi a reuşit să câştige primul sezon al acestui show de talente, iar acum Omar s-a transformat într-un adolescent chipeș și carismatic după care suspină fetele!

Era doar un copil de-o șchioapă când a urcat timid, dar sigur pe scena de la "Next Star", unde a cucerit publicul cu vocea sa şi a reuşit să câştige primul sezon al acestui show de talente, iar acum Omar s-a transformat într-un adolescent chipeș și carismatic după care suspină fetele! Și pentru că astăzi este ziua lui, a1.ro și ”Next Star” îi urează un călduros ”La mulți ani!”/ „ Kul 'am wa antum bekheir” muzical, cu multă sănătate, iubire adolescentină, note mari la teze și concerte (inter)naționale!

Anii au trecut, iar copilul de altădată a devenit un adolescent frumos, încrezător în talentul lui și în puterea muzicii de a transcede orice limită și orice graniță!

În iunie 2013, tânărul a câştigat titlul Next Star, iar de atunci a reuşit să adune milioane de vizualizări, pe Youtube, cu toate prestaţiile lui artistice, dar şi o pagină de Facebook cu zeci de mii de fani. Motto-ul lui este: "Să nu uiţi niciodată de unde ai plecat!".

Demonstrații de gimnastică ritmică, sporturi urbane, muzică și dans, la “Next Star”... Nu e Lizuca, dar vine din ”Dumbrava minunată”! Serena impresionează cu forța din voce, demnă de o adevărată artistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x