Antena Căutare

Bebe şi Rodica s-au căsătorit civil! Casă de piatră, dragii noștri! Mireasa va cânta la propria nuntă?

Bebe și Rodica, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar acum au decis să facă nunta!

Bebe și Rodica, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar acum au decis să facă nunta!

Nu aduce o emisiune întreagă, ce poate oferi o clipă de noroc la „Nuntă cu scântei”! Pentru Bebe, fostul concurent de la „mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon, norocul poartă și un nume: Rodica!

Frumoasa moroșancă s-a îndrăgostit nebunește de tânăr, ba chiar s-a căsătorit cu bărbatul iubit în fața unei țări întregiii! Și nu numai că Rodica este o femeie frumoasă, dar mai are și o voce de îngeri!

Dragoste, tradiții și o explozie de emoții. Cununia civilă, în stil maramureşean bucurie de nedescris pentru Bebe și Ro... Nuntă cu... tradiţii! Mătuşa soacrei şefe dezvăluie secretele celor mai frumoase evenimente din Maramureş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x