Antena Căutare

Cum organizezi evenimentul perfect în doar șapte zile? Ana Morodan face echipă cu soacrele în ”Nuntă cu scântei”!

Ana Morodan,  primul blogger de stil personal din România, face echipă cu soacrele, într-o nouă emisiune care debutează astăzi, 31 iulie, de la 14:00, la Antena 1!

Ana Morodan, primul blogger de stil personal din România, face echipă cu soacrele, într-o nouă emisiune care debutează astăzi, 31 iulie, de la 14:00, la Antena 1!

“Nuntă cu scântei” îți arată cum să organizezi pas cu pas și în timp record, doar o săptămână, o nuntă perfectă.

Astfel, dacă la începutul ediției de luni publicul face cunoștintă cu viitorii miri, dar și cu familiile acestora, în ediția de vineri participă deja la nunta lor. Gazda emisiunii este Ana Morodan.

Astfel, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână. Cu o singură condiţie: să lase întregul control al nunţii in mâinile mamelor lor!

Cele două cuscre îşi vor disputa supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Nu rata MAREA PREMIERĂ de luni, 31 iulie! ”Nunta cu scântei” va fi de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1, iar toate edițiile le vezi pe www.antenaplay.ro!

Cuscrele preiau controlul și își dispută supremația, la “Nuntă cu scântei”... Ionela și Teodor, fosți concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", primul cuplu de la "Nuntă cu Scântei&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x