Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Dorian Popa a fost bătut cu nuiaua de Nea Marin! Ce l-a enervat: „Hâtz, Johnule! Să vezi cum e!”

Nea Marin l-a bătut pe Dorian Popa cu nuiaua, în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, ziua a început în forță pentru vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin.

Încă de la primele ore ale dimineții, Ruby, Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost trimiși să culeagă râme, în timp ce Dorian Popa și-a pregătit un număr special pentru spectacolul celor de la circul Bellucci.

Dorian Popa, Anda Adam, Ruby și Cosmin Seleși au muncit sub comanda lui Nea Marin la „Poftiți la circ”

Apoi, la repetiții au urmat Ruby și Anda Adam, care au avut parte de emoții uriașe. Pentru Nea Marin, o zi reușită e o zi în care muncești intens, așa că acesta n-a pierdut deloc timpul și s-a dus cu Dorian Popa, Cosmin Seleși și Andrei Ștefănescu să muncească pe o plajă, apoi la trebăluit în gospodăria unui crescător de albine.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Între timp, Liviu Vârciu și-a exersat și el numărul de circ, dar și pe el (ca și pe Ruby) l-au cuprins senzațiile de teamă și de rău de înălțime!

După o zi lungă cu tot felul de sarcini și treburi, vedetele și-au tras puțin sufletul și au început să se pregătească pentru spectacolul de diseară.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Dorian Popa a fost asaltat de fani și acesta n-a ratat ocazia să se pozeze cu admiratorii săi. Totuși, timpul trecea și restul vedetelor erau parcă de negăsi.

Nea Marin l-a bătut cu nuiaua pe Dorian Popa, la „Poftiți la circ”

Acesta a fost momentul în care cântărețul s-a dus și l-a luat la întrebări pe Nea Marin, dar acest lucru l-a costat destul de scump!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărat că artistul îl subestimează și că nu îl mai consideră la fel de autoritar și de puternic ca înainte, Nea Marin s-a decis să-i dea acestuia o lecție de zile mari. În câteva secunde, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a pus mâna pe o nuia lungă și a început să-i dea lui Dorian Popa o lecție de zile mari, pe care sigur acesta n-o va putea uita prea curând!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

„Hâtz, Jonule, ca să vezi cum e. Vezi cum e când vorbești mult și zici că nu mai sunt cum eram?!”, i-a zis Nea Marin, în timp ce îi aplica lovituri usturătoare de nuia.

Martor al acestui incident, Andrei Ștefănescu a părut că savurează din plin scena amuzantă petrecută la circul Bellucci.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Cosmin Seleși a făcut incantații pentru Nea Marin, ca să-l exorcizeze! Ce a urmat... Poftiți la circ 2020, ediția 11. Dorian Popa a renunțat la haine și a făcut show incendiar pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x