Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu, înlocuit la muncile grele. Cu ce vedetă s-a trezit Nea Marin la Circul Bellucci

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. În ediția a 26-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, trezirea a fost diferită decât în orice altă zi!

Liviu Vârciu, înlocuit la muncile grele. Cu ce vedetă s-a trezit Nea Marin la Circul Bellucci

Invitații s-au ridicat din pat fără prea mari probleme, dar nu se așteptau să fie puși la treabă imediat după ce au deschis ochii.

Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil. Trezirea invitaților nu a fost așa cum s-ar fi așteptat Nea Marin! Aproape toți s-au ridicat din pat fără prea mare efort, iar unii dintre ei erau deja în picioare când liderul emisiunii a sosit să dea startul.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ

De data aceasta Liviu Vârciu, nu este în emisiune! Acesta a avut o urgență la București și a fost nevoit să plece pentru scurt timp. În locul lui, însă, a venit un invitat de seamă.

Liviu Vârciu, înlocuit cu o altă vedetă la Poftiți la circ

Nea Marin s-a trezit fără Liviu în cameră, dar cu Oase la ușa acestuia. Oase a fost câștigătorul celui de-al doilea sezon Asia Express - Drumul Comorilor și mai mult decât atât este și unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

Vedeta a venit la Nea Marin să dea o mână de ajutor și a fost întâmpinat cu brațele deschise: "Cu Oase mă distrez foarte mult, e băiat simpatic, face de toate, nu are o problemă", spune Sonny

Invitații depun eforturi considerabile pentru realizarea unor memente de excepție la Circul Belluci.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta acțiunea se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni, prieteni cu nea Mărin.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.