Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor

Poftiți la Nea Mărin

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Aventura a ajuns la final! Raluka a câștigat ultima ediție a emisiunii „Poftiți la nea Mărin”, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Iată-ne ajunși și la finalul acestui sezon al emisiunii „Poftiți la nea Mărin”! Cosmin Seleși, Raluka, Ana Baniciu și Daniela Crudu au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a-l face mândru pe nea Mărin!

Peripețiile nu au întârziat să apară, căci vedetele au trecut prin tot soiul de provocări. Cine nu s-a amuzat când Liviu Vârciu a făcut show cântând la acordeon sau cine nu s-a speriat văzând cum conduce Daniela Crudu o mașină cu cutie manuală de viteze?

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au încercat să își facă pe cont propriu o afacere profitabilă, dar n-au avut parte de noroc și totul s-a transformat într-o joacă de-a șoarecele cu pisica atunci când fie au încercat ei să strice afacerea lui nea Mărin, fie au devenit victimele răzbunării acestuia!

La final, securea războiului a fost îngropată și totul s-a terminat într-o atmosferă de sărbătoare! Și verdictul lui nea Mărin a fost unul cât se poate de clar: dintre toate vedetele invitate, cel mai mult a muncit Raluka și ea a primit premiul de 2.000 de euro, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Cu lacrimi în ochi și regret că toată aventura a ajuns la final, vedetele au făcut destăinuiri emoționante! Intră pe pagina emisiunii „Poftiți la nea Mărin” ca să savurezi toate momentele speciale din show!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este https://a1.ro/poftiti-la-nea-marin

Canalul YouTube al emisiunii este aici >> http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro