Antena Căutare

Diana Munteanu, cu râma în decolteu! A țipat ca din gură de șarpe, dar Nea Mărin s-a distrat copios: "Am simțit că mor"

Diana Munteanu, o fată muncitoare și ascultătoare! Cam așa o descrie Nea Mărin pe vedeta noastră. Dar, deși recunoaște că este foarte serioasă și muncitoare, el nu se poate abține să nu profite de faptul că îi știe o slăbiciune: Diana are o oroare de râme, așa că o pune să curețe o piscină în care se află nenumărați gândaci și tot atâtea... râme.

Diana Munteanu, o fată muncitoare și ascultătoare! Cam așa o descrie Nea Mărin pe vedeta noastră.

Dar, deși recunoaște că este foarte serioasă și muncitoare, el nu se poate abține să nu profite de faptul că îi știe o slăbiciune: Diana are o oroare de râme, așa că o pune să curețe o piscină în care se află nenumărați gândaci și tot atâtea... râme.

„Eu am o problemă cu bazinele, cu piscinele, cu tot ceea ce conține apă, îmi este scârbă de orice”, recunoaște Diana.

Și pentru ca tacâmul să fie complet, temutul nea Mărin ia o râmă și se preface că i-o aruncă în decolteu Dianei, care țipă îngrozită, în timp ce el se distrează copios.

„Când am văzut râma pe mine am simțit că mor. Sunt oribile”, a mărturisit speriată.
Sus piciorul, soacră mare! Vedetele noastre s-au autoinvitat la o nuntă: "Ieșiți afară că stricați petrecerea!"... Diana Munteanu a făcut repețiție pentru "Splash! Vedete la apă"! Nea Mărin a considerat că are nevoie de o... ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x