Antena Căutare

Giani Kiriţă a tăiat pentru prima dată o găină, iar Cătălin Botezatu a dat găuri cu bormaşina

Responsabilitatea pe care vedetele o au în această vară este una foarte mare: trebuie să pună toată priceperea în slujba unor pensiuni care se confruntă cu falimentul, pentru a le face să meargă din nou ca pe roate.

Responsabilitatea pe care vedetele o au în această vară este una foarte mare: trebuie să pună toată priceperea în slujba unor pensiuni care se confruntă cu falimentul, pentru a le face să meargă din nou ca pe roate. Perfecţionistul nea Mărin, gospodar cu simţ de răspundere, este cel desemnat să transforme aceste pensiuni în locuri cu adevărat primitoare, iar ajutoarele sale din prima ediţie a emisiunii „Poftiţi pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, şi marţi, 22 iulie, de la 20:30, sunt Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Cătălin Botezatu şi Giani Kiriţă.

Pentru că detalii de pus la punct au fost câtă frunză, câtă iarbă, vedetele nu s-au dat în lături de la muncă, iar unele dintre ele chiar au făcut o mulţime de lucruri pentru prima dată. Nea Mărin chiar a fost surprins de faptul că femeile sunt mai curajoase decât bărbaţii atunci când vine vorba de tot ce implică viaţa într-o gospodărie. „Am pus bărbaţii să taie nişte găini, le-am găsit netăiate. Le-am spus că astea sunt lucruri pe care le fac bărbaţii, ce faci, rămâi nemancat? Trebuie să ştii să tai o găină şi să o pregăteşti. Dacă le spuneam fetelor să o taie, cu siguranţă aşa făceau!”, a declarat gazda emisiunii.

Nici Giani Kiriţă nu mai tăiase vreodată o găină până să participe în emisiunea “Poftiţi pe la noi!”. Fotbalistul nici nu mai vopsise, iar despre tăiat lemne şi manevrat drujba nici nu mai încape vorbă. Giani a fost însă pus pe treabă, iar una dintre colegele lui din emisiune, Daniela Crudu, a spus despre el că este “un băiat foarte muncitor, pe care te poţi baza”. A fost o emisiune a premierelor şi pentru Cătălin Botezatu, care nu mai dăduse găuri cu bormaşina şi nici nu făcuse grătar. „Am făcut pentru prima dată grătar, am şi descoperit că îmi place. Chiar a fost lăudat tot ce am preparat eu pe grătar şi apoi am servit”, a povestit Cătălin Botezatu.

Ce a rămas în urma lui nea Mărin şi a celor patru vedete şi cum s-a schimbat faţa pensiunii în care cei cinci au trudit zi şi noapte câteva zile la rând, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind prima ediţie a emisiunii “Poftiţi pe la noi!”.

EXCLUSIV! Cătălin Botezatu a venit la "Poftiţi pe la noi!" după ce s-a operat în Turcia: "Dacă medicii ar... Nea Mărin va face turul României alături de soţie şi nepoţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x