Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Gestul neașteptat al lui nea Marin „Bre, vrei să mergem la pârnaie?!”

După ce nea Marin s-a întors și le-a stricat petrecerea vedetelor, el i-a luat cu duba pentru a merge în sat și a pregăti târgul. Nea Marin a scăpat de hainele pătate, s-a schimbat și s-a spălat, fiind pregătit să le dea ordine tuturor pentru ca evenimentul să iasă așa cum și-a dorit.

colaj foto cu nea marin si concurenti de la poftiti pe la noi Galerie
Nea Marin a făcut un gest neașteptat în ediția 12 a emisiunii Poftiți pe la noi | Antena 1

De cealaltă parte, Liviu și Andrei se rugau să plouă pentru ca târgul să nu mai aibă loc. Când au ajuns la locație, vedetele au început să amenajeze spațiul cu blanuri pe care le-au așezat pe garduri.

Apoi Anca, Marius și Carmen au mers să scoată din școală suficiente scaune și mese pentru public. Între timp, nea Marin, Liviu, Andrei și Silviu au plecat la căminul cultural de unde au luat și ei multe scaune și mese.

Consilierul local nu avea cheia de la căminul cultural, așa că nea Marin a tras de clanțe până a rupt ușa.

Pregătirile pentru târg continuă

“Bre, vrei să mergem la pârnaie? La pușcărie cu mata”, spunea Silviu.

“A intrat prin efracție”, a mai zis și Liviu.

Liviu și Andrei cărau scaune cu nea Marin, până când Liviu a scăpat un rând de scaune și l-a enervat pe coregraf. Nea Marin s-a supărat atât de tare încât a aruncat cu un scaun după Liviu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Silviu Mircescu și Anca Dinicu, show în bucătărie. Ce au ajuns să facă

“Iar o să te doară spatele. Nu te încăpățâna”, îi spunea Liviu lui nea Marin.

Coregraful s-a supărat când a văzut că baieții erau puși pe glume și a plecat pe jos de la căminul cultural.

După ce scaunele au fost aranjate și nea Marin a început să care baloții cu paie. Liviu a rupt un balot și nea Marin l-a luat la bătaie cu mătura. Liviu a sărit gardul.

“Și l-am văzut pe nea Marin cum fugea pe lângă casă, el după mine, eu după el”, povestește Liviu Vârciu.

Între timp, un bătrân care trecea pe acolo cu bicicleta i-a văzut și s-a oprit.

“Tataie, dă-mi mie bicicleta asta”, i-a zis nea Marin bătrânului și s-a dus după Liviu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Carmen Tănase, Anca Dinicu, Marius Damian și Silviu Mircescu vin la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Distracție la cote maxime în lipsa lui nea Marin. Ce au făcut v... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021.Vedetele au muncit din greu pentru a organiza spectacolul.Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x