Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria sa. Ce a mărturisit

Treaba de la stână l-a făcut pe Jador să își amintească de cele mai frumoase momente din viața unui om: copilăria, dar nu și pentru el. Artistul a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada grea pe care a trăit-o când era doar un copil.

colaj foto cu jador la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Jador și-a deschis inima și a făcut dezvăluiri emoționante în ediția 14 a emisiunii Poftiți pe la noi-Poftiți prin țară | Antena 1

Ediția 14 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a adus pe micile ecrane ale publicului o altă poveste de viață. După ce a oferit informații neateptate despre tatăl său și rolul pe care l-a avut în familie până la vârsta de 14 ani, Jador surprinde din nou cu alte dezvăluiri impresionante despre copilăria grea pe care a avut-o.

Ce a spus Jador despre copilăria sa

Se pare că mulsul vacilor nu a reprezentat o provocare pentru Jador, care s-a descurcat foarte bine în comparație cu colegul său. Cântărețul a ieșit mândru din țarcul vacilor după ce a reușit să strângă o cantitate considerabilă de lapte în găleată, însă ce a urmat după i-a adus lacrimi în ochi.

În timp ce îl privea pe Lino Golden la muncă, artistul a văzut un copil care i-a amintit despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale, copilăria. Acesta l-a luat în brațe pe băiat și a făcut destăinuiri surprinzătoare.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Shift și Lino Golden au făcut show. Cum a fost surprins Jador

Îl vedeți pe ăsta mic, fix așa eram și eu, cu cizme și tricou albastru eram și eu. (...) În locul geamului aveam prelată când eram mic... Satul ăsta în care suntem acum este modern, este un sat șmecher. La mine nu-i așa, la mine e altfel. Sfârșitul lumii e acolo! Deși sunt oameni cu suflet bun, e multă.... acolo nu există om cu facultate.

Mama s-a bucurat mult când am plecat pentru că am fost primul din familie care a luat bacalaureatul și a plecat la facultate în București. Eram băiat cuminte, mă tundea mama.”, a spus Jador, vizibil emoționat.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Jador, imaginea rară din adolescență. Cum arăta artistul alături de fratele său

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a făcut spectacol la bustul gol. Cum a fost filmat cu drujb... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, mărturisire cu lacrimi în ochi despre copilăria sa....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x