Antena Căutare

Povești de familie, episodul 1 și episodul 2. Cum a devenit Ada ajutorul unui traficant și cum a ajuns Natalia victima iubitului

Serialul Povești de familie a debutat pe 2 august cu primele 2 episoade în care au fost prezentate experiențele dificile ale unor tinere. Una dintre ele a căzut în mirajul banilor câștigați rapid și a ajuns într-un final la închisoare, iar alta a fost victima metodei „Loverboy”.

Colaj cu Natalia și Ada d ela Povești de Familie Galerie
Povești de familie, episodul 1 și episodul 2 | Antena 1

Primele 2 episoade din Povești de familie i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori, aducând în prim-plan experiențele marcante ale unor tinere.

Povești de familie, episdoul 1 din 2 august 2021. Mirajul banilor și viața ușoară pentru tinere. Povestea Adei și a lui Papi

Primul episod al serialului „Povești de familie” a avut-o în prim plan pe Ada, o tânără frumoasă de 21 de ani, care și-a dorit să se îmbogățească peste noapte. Locuia cu mama și sora ei mai mică și nu era mulțumită cu condițiile de trai. Deși mama Adei muncea din greu, plătea întreținerea și rate la banci, Ada își dorea să primească mai mult, așa că a acceptat să se întâlnească cu un bărbat care se ocupa de afaceri ilegale. În schimbul unui apartament și a unor alte cadouri scumpe, tânăra Ada a decis să-l ajute pe „Papi” în afacerile cu droguri. Fără niciun fel de scrupule, traficantul de droguri a încercat să o seducă și pe Denisa, sora de 17 ani a Adei.

Îngrijorată de apropierile dintre Denisa și Papi, Ada a făcut o alianță cu mama ei. I-a mărturisit că în copilărie a fost abuzată sexual de soțul femeii care avea grijă de ea, în timp ce mama ei se afla la serviciu. Ada a făcut această mărturisire cu scopul de a-i explica mamei sale de ce s-a îndepărtatat de ea. Totuși, Ada nu și-a dorit ca sora ei să aibă aceeași soartă, așa că a realizat un flagrant și l-a dat pe Papi pe mâna poliției.

Și Ada a ajuns la închisoare, pentru că a fost părtașă la afacerile lui Papi: „Plătesc acum pentru greșelile mele și mă doare să văd cum îmi irosesc cei mai frumoși ani din viață în închisoare. Dincolo de gratii lumea continuă. Am momente când sunt fericită pentru că știu că mi-am salvat sora, am iertat și am fost iertată”.

Povești de familie, episdoul 2 din 2 august 2021. Cum se transformă fetele din iubite, în victime ale proxenetismului. Povestea nataliei și a lui Robert

În al doilea episod din „Povești de familie” apre povestea lui Robert și Nati. Ceea ce inițial părea o dragoste adolesccentină, s-a dovedit a fi o relație toxică în care el o manipulează pe ea.

Robert a profitat de șarmul său și de dragostea oarbă pe care a început să i-o poarte. Liceana cuminte s-a îndrăgostit până peste cap de un tânăr care avea interese ascunse.

La începutul relației tânărul Robert a convins-o pe Natalia să-i ofere bani furați din casă și cadouri scumpe. Pentru ca și-a dat seama de vulnerabilitatea tinerei de 18 ani, Robert a mers mai departe cu cerințele și i-a propus acesteia să-și vândă trupul, sub amenințarea despărțirii.

Pentru că Natalia nu voia ca Robert să se despartă de ea, a acceptat să facă tot ceea ce voia tânărul. Mai întâi, Natalia a acceptat să întrețină relații intime cu alți tineri, iar apoi și cu bărbați maturi care găseau oferta pe Internet.

De fiecare dată când Natalia încerca să-i spună lui Robert că-și dorește să încheie această situație, tânărul o amenința cu despărțirea:

„Dacă un lucru te rog și tu nu vrei. M-am lămurit ce fel de om ești”, este una dintre reacțiile oferite de Robert, când Natalia mărturisea că nu mai poate să-și vândă trupul.

În timpul în care Natalia lipsea de la școală și de acasă pentru a-l ajuta pe Robert să facă bani, mama adolescentei credea că fiica ei învață pentru examene, acasă la o prietenă.

Mama tinerei a mers la școală și a aflat că, de fapt, Natalia nu mai vorbise de câteva săptămâni cu Anca, prietena ei, din cauza faptlui că avea un iubit.

Mama Nataliei a fost dezamăgită de faptul că fusese mințită de fiica ei și și-a dorit să-l cunoscă pe iubitul Nataliei, fără să se gândească unde își petrecea timpul, de fapt, tânăra.

La scurt timp după ce mama Nataliei l-a cunoscut pe Robert, tânăra a început să se simtă rău, iar mama ei a dus-o de urgență la spital, und ea aflat că a luat clamidia, o boală cu transmitere sexuală.

Anca i-a spus mamei Nataliei că Robert îi racolează clineți adolescnetei, iar femeia a pregătit un flagrant cu un comisar care s-a dat drept client și l-a arestat pe Robert. Natalia a înțeles apoi ca a fost victima lui Robert, atât ea cât și alte fete.

„Când a ajuns la vârsta schimbării nu am știut să fiu atentă. Este important să discutăm cu copiii noștri nu c apărinți, ci ca prieteni și să le spunem că adevărata dragoste nu trebuie să aibă un preț și că a iubi pe cineva nu înseamnă să nu te mai iubești pe tine. Nati m-a întrebat când era mică dacă e adevărat că se poate muri din dragoste. Da, e adevărat, dar e mai frumos să o trăiești”, a concluzionat mama Nataliei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x