Antena Căutare

Povești de familie, episodul 3 și episodul 4. Cum a ajuns Ariana în situația de a fi dependentă de operațiile estetice

Episoadele 3 și 4 din Povești de familie i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Pe 3 august, în cadrul serialului au fost prezentate experiențele de viață ale Paulei și ale Arianei.

Colaj cu Paula și Ariana de la Povești de familie Galerie
Povești de familie, episodul 3 și episodul 4 | Antena 1

În episodul 3 de Povești de familie au ieșit la iveală motivele triste ale unei femei de a o manipula pe fiica sa. În episodul 4 au fost prezentate urmările dureroase ale dependenței de intervenții estetice.

Povești de familie, episodul 3. Povestea Paulei, tânăra manipulată de mama sa. Cum a reușit o amintire dureroasă din trecut să degradeze relația mama-fiică

Al treilea episod din serialul „Povești de femilie” a avut în prim-plan povestea Paulei și a mamei sale. Mama Paulei a fost violată în urmă cu 21 de ani, iar în urma violului a rămas însărcinată. Femeia nu i-a spus fiicei sale cine este tatăl său, dar niciodată nu s-a comportat ca o mama iubitoare. Ba din contră, mama Paulei și-a manipulat fiica și s-a prefăcut bolnavă, pentru ca tânăra să nu plece de lângă ea și a convins-o în acest mod să-i îndeplinească toate dorințele. Pentru că Paula este o studentă foarte bună la Facultatea de Inginerie, o profesoară i-a propus să aplice pentru o bursă în Franța, însă la auzul acestei vești mama Paulei a răspuns clar și răspicat: „Nu pleci nicăieri!”, iar apoi s-a prefăcut că a paralizat de la brâu în jos. De atunci, Paula a trebuit să o monitorizeze permanent pe mama ei aflată în scaunul cu rotile. Mai mult, mama Paulei l-a convins pe Ionuț, iubitul tinerei, să se despartă de ea. Tot acest comportament a fost cauzat de amintirea violului de acum 21 de ani.

Apariția unui polițist care urma să elucideze cazul violatorului avea să schimbe total comportamentul mamei Paulei. O citație prin care femeia a fost chemată să recunoască un bărbat suspect, împotriva căruia făcuse plângere în urmă cu 21 de ani, avea să schimbe totul.

Femeia a mers pe picioarele ei și l-a recunoscut pe bărbat. Între polițistul care se ocupa de caz și Paula s-a înfiripat o idilă, iar bărbatul a dat-o în vileag pe mama care mințea referitor la starea ei de sănătate. Bărbatul care în cele din urmă i-a devenit soț Paulei le-a sfătuit pe amândouă să ierte și să uite.

Atât Paula cât și mama ei și-au dat seama că iubirea mama-fiică nu are voie să fie umbrită de nicio „fantomă a trecutului”.

„Cel mai bine e să lași în urmă rănile din trecut. Dragostea dintre o mama și o fiică este mai puternică întotdeauna decât o fantomă a trecutului”, a concluzionat Paula.

Povești de familie, episodul 4. Povestea Arianei, adolescenta care a dezvoltat o obsesie pentru operațiile estetice

Al patrulea episod de „Povești de familie” a avut în prim-plan povestea Arianei, o tânără extrem de frumoasă, dar nemulțumită de aspectul ei fizic. Dorindu-și să devină influencer pe Instagram, tânăra de 17 ani și prietena ei au apelat la 3 fete populare din școală, care le-au spus că au prea multe defecte fizice. Aceste afirmații au declanșat dorința fetelor de a apela la operații estetice.

Mama Arianei a fost de acord cu operația la nas și lipoabsorbția in zona șoldurilor, însă cerințele ulterioare, de botox și acid, au făcut-o pe mama să-și dea seama că fiica ei se confruntă cu o problemă și a încetat să-i mai finanțeze intervențiile estetice.

Pentru că tânăra suferea de o tulburare numită dismorfie corporală, care o determină să nu fie mulțumită de corpul ei, tânăra Ariana și prietenea ei au cumpărat de pe Internet acid hilurnoic, pe care și l-au injectat singure, iar din această cauză sănătatea lor a avut de suferit.

Din cauza acidului hialuronic injectat în bust, prietena Arianei a decedat, iar Ariana, care și-a injectat acidul în obraji, a ajuns la spital, în stare extrem de grave.

Tânăra a fost operată la obraz, pentru a i se extrage acidul și a început ședințe de terapie.

„Terapia chiar m-a ajutat să trec peste ce s-a întâmplat și să înțeleg că e important să ne iubim așa cum suntem”, a concluzionat Ariana.

Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență... Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x