Antena Căutare

Povești de familie, episodul 3 și episodul 4. Cum a ajuns Ariana în situația de a fi dependentă de operațiile estetice

Episoadele 3 și 4 din Povești de familie i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Pe 3 august, în cadrul serialului au fost prezentate experiențele de viață ale Paulei și ale Arianei.

Colaj cu Paula și Ariana de la Povești de familie Galerie
Povești de familie, episodul 3 și episodul 4 | Antena 1

În episodul 3 de Povești de familie au ieșit la iveală motivele triste ale unei femei de a o manipula pe fiica sa. În episodul 4 au fost prezentate urmările dureroase ale dependenței de intervenții estetice.

Povești de familie, episodul 3. Povestea Paulei, tânăra manipulată de mama sa. Cum a reușit o amintire dureroasă din trecut să degradeze relația mama-fiică

Al treilea episod din serialul „Povești de femilie” a avut în prim-plan povestea Paulei și a mamei sale. Mama Paulei a fost violată în urmă cu 21 de ani, iar în urma violului a rămas însărcinată. Femeia nu i-a spus fiicei sale cine este tatăl său, dar niciodată nu s-a comportat ca o mama iubitoare. Ba din contră, mama Paulei și-a manipulat fiica și s-a prefăcut bolnavă, pentru ca tânăra să nu plece de lângă ea și a convins-o în acest mod să-i îndeplinească toate dorințele. Pentru că Paula este o studentă foarte bună la Facultatea de Inginerie, o profesoară i-a propus să aplice pentru o bursă în Franța, însă la auzul acestei vești mama Paulei a răspuns clar și răspicat: „Nu pleci nicăieri!”, iar apoi s-a prefăcut că a paralizat de la brâu în jos. De atunci, Paula a trebuit să o monitorizeze permanent pe mama ei aflată în scaunul cu rotile. Mai mult, mama Paulei l-a convins pe Ionuț, iubitul tinerei, să se despartă de ea. Tot acest comportament a fost cauzat de amintirea violului de acum 21 de ani.

Apariția unui polițist care urma să elucideze cazul violatorului avea să schimbe total comportamentul mamei Paulei. O citație prin care femeia a fost chemată să recunoască un bărbat suspect, împotriva căruia făcuse plângere în urmă cu 21 de ani, avea să schimbe totul.

Femeia a mers pe picioarele ei și l-a recunoscut pe bărbat. Între polițistul care se ocupa de caz și Paula s-a înfiripat o idilă, iar bărbatul a dat-o în vileag pe mama care mințea referitor la starea ei de sănătate. Bărbatul care în cele din urmă i-a devenit soț Paulei le-a sfătuit pe amândouă să ierte și să uite.

Atât Paula cât și mama ei și-au dat seama că iubirea mama-fiică nu are voie să fie umbrită de nicio „fantomă a trecutului”.

„Cel mai bine e să lași în urmă rănile din trecut. Dragostea dintre o mama și o fiică este mai puternică întotdeauna decât o fantomă a trecutului”, a concluzionat Paula.

Povești de familie, episodul 4. Povestea Arianei, adolescenta care a dezvoltat o obsesie pentru operațiile estetice

Al patrulea episod de „Povești de familie” a avut în prim-plan povestea Arianei, o tânără extrem de frumoasă, dar nemulțumită de aspectul ei fizic. Dorindu-și să devină influencer pe Instagram, tânăra de 17 ani și prietena ei au apelat la 3 fete populare din școală, care le-au spus că au prea multe defecte fizice. Aceste afirmații au declanșat dorința fetelor de a apela la operații estetice.

Mama Arianei a fost de acord cu operația la nas și lipoabsorbția in zona șoldurilor, însă cerințele ulterioare, de botox și acid, au făcut-o pe mama să-și dea seama că fiica ei se confruntă cu o problemă și a încetat să-i mai finanțeze intervențiile estetice.

Pentru că tânăra suferea de o tulburare numită dismorfie corporală, care o determină să nu fie mulțumită de corpul ei, tânăra Ariana și prietenea ei au cumpărat de pe Internet acid hilurnoic, pe care și l-au injectat singure, iar din această cauză sănătatea lor a avut de suferit.

Din cauza acidului hialuronic injectat în bust, prietena Arianei a decedat, iar Ariana, care și-a injectat acidul în obraji, a ajuns la spital, în stare extrem de grave.

Tânăra a fost operată la obraz, pentru a i se extrage acidul și a început ședințe de terapie.

„Terapia chiar m-a ajutat să trec peste ce s-a întâmplat și să înțeleg că e important să ne iubim așa cum suntem”, a concluzionat Ariana.

Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență... Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x