Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 54, 12 mai 2022. Violența duce la și mai multă violență. Cum poate fi evitată

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 12 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție despre violență și răzbunare | Antena 1

Episodul de azi vine cu povestea unei femei care și-a suspectat vecinul că și-ar fi ucis soția și copilul și a depus declarație la poliție contra lui.

Ulterior, aceasta s-a întâlnit pe stradă chiar cu soția vecinului și a rămas șocată atunci când a realizat că s-a înșelat.

Povești de familie sezonul 2, episodul 54, 12 mai 2022. Doinița își dă seama că s-a înșelat și crede că a ucis un om nevinovat

Este o poveste ce-și are locul acțiunii într-un sat unde lucrurile se întâmplă după bunul plac al locuitorilor și unde, câteodată, legile sunt făcute pentru a nu fi respectate.

Este povestea a două personaje, în paralel, a unei femei cu suflet bun căreia îi pasă de toți semenii săi, și a unui bărbat căruia nu i-a păsat foarte mult de viața sa și care și-a făcut singur dreptate.

Doinița a început să se îngrijoreze după ce, timp de două săptămâni nu a mai vazut-o deloc pe vecina sa, Mariana, și nici pe fetița ei.

A început să suspecteze că soțul acesteia, Toma, un om care a făcut rău multor oameni din satul respectiv, le-ar fi ucis pe Mariana și pe fetița lor.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 50. Importanța sănătății mintale și a recunoașterii primelor semne pentru a cere ajutor

A început să fie din ce în ce mai suspicioasă și a umblat în sacii cu gunoi menajer ai lui Toma. Acolo ea a găsit o cămașă de ale Marianei care avea pete de sânge pe ea.

Femeia a mers la poliție unde a dat o declarație și înmânat cămașa plină de sânge. Ancheta poliției a durat o veșnicie.

Lucrurile au început să se miște abia când mama lui Toma a venit în sat pentru a-și vedea copilul care nu mai răspundea la telefon și nici nu era de găsit.

Citește și:Povești de familie sezonul 2, episodul 53, 11 mai 2022. Pericolele ascunse ale plecatului la muncă în Spania

Tot acesta a fost momentul când mama lui Toma a depus declarație de dispariție a fiului ei. Tot cu această ocazie, mama a aflat câte rele a făcut fiul ei în sat și cât îl urăsc vecinii.

Femeia a încercat să explice că Toma era bolnav psihic, în urma unei traume cauzată de tatăl lui în copilărie, prin bătăi repetate.

Într-o seară, Doinița s-a dus la Toma și într-o altercație, aceasta l-a lovit și l-a trântit cu capul de asfalt. A crezut că l-a ucis și, împreună cu soțul ei, Pandele, l-au dus în spatele curții.

Ulterior, femeia s-a întîlnit pe stradă cu Mariana și a rămas șocată că femeia era în viață. Atunci a înțeles că a ucis un om nevinovat și a mers la poliție și a declarat totul.

Doar că, la investigații, poliția nu a găsit cadavrul, așadar au eliberat-o, iar femeia a pornit să afle adevărul.

Povești de familie sezonul 2, episodul 54, 12 mai 2022. Doinița, despre bunătatea sau răutatea semenilor noștri: "Ce bine ar fi să rămânem oameni până la capăt"

Doinița era șocată și nu înțelegea ce se întâmplă. Atunci a mers să-i vorbească unuia dintre săteni, pe care l-a suspectat că ar fi mutat cadavrul pentru ca ea să nu ajungă la închisoare.

Bărbatul i-a recunoascut acesteia că Toma nu murise în urma căzăturii, deci că ea nu a comis vreo crimă.

Ulterior, acesta i-a povestit cum el a văzut tot momentul, și că, la scurt timp după ce ea și soțul ei l-au dus pe Toma în spatele curții, acesta și-a revenit.

Atunci, într-un moment de furie, l-a ucis. Bărbatul a mai povestit că urma să meargă la poliție să declare totul, imediat ce-și aranja toate treburile în gospodărie, ceea ce a și făcut, în final.

Totodată, bărbatul a precizat că a văzut multe la viața lui, și oameni buni, și oameni răi și că știa să facă diferența între un om bun și unul rău.

A considerat-o pe Doinița un om bun și, din teama că Toma se va întoarce să-i facă rău, a preferat să-l ucidă și să meargă la închisoare.

Doinița a rămas cu multe întrebări despre oameni, dar și cu un gând important, acela că lumea ar fi una mai bună dacă noi, cu toții, am ști să rămânem oameni până la capăt.

Povești de familie sezonul 2, episodul 53, 11 mai 2022. Pericolele ascunse ale plecatului la muncă în Spania... Povești de familie, sezon 2, episodul 55, 13 mai 2022. Pericolele ascunse ale ideii de a fi influencer și de a renunța l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x