Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 26. O poveste de iubire: "Inima are și ea memoria ei, iar iubirea se simte și nu se uită"

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 4 aprilie 2022.

colaj povesti d efamilie Galerie
Povești de familie vine cu un nou episod, într-o notă pozitivă, de basm | Antena 1

Episodul de astăzi al show-ului Povești de familie vine într-o notă foarte pozitivă, o notă în care se demonstrează că iubirea, odată instalată în suflet, nu este uitată cu ușurință, chiar și atunci când este pusă la grele încercări.

Personajul de astăzi este o balerină care și-a dorit foarte mult să aibă un rol în spectacolul Frumoasa din pădurea adormită și nu doar că a aobținut un rol, ci chiar rolul principal.

Povestea ei se desfășoară pe două planuri, cel al visării la o iubire alături de un bărbat educat, cu un statut social și cel al dragostei simțite pentru un băiat total opus descrierii, care a reușit să o cucerească iubind-o și nerenunțând la ea.

Povești de familie, sezon 2, episod 26. Iubirea nu se uită, ea se simte

Tânăra balerină se pregătește intens pentru specatcolul care urmează să aibă loc în curând. Partenerul ei de spectacol este un băiat cu statut financiar, social și care ar putea fi partenerul care ar putea să-i ofere ceea ce ea consideră un trai bun.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 25. Lecția despre frumusețe și visuri împlinite când încrederea de sine este prezentă

Însă, când acesta încearcă ceva apropieri de ea, fata nu simte mare lucru. Nici când o invită în oraș, nici când îi trimite flori și nici când, într-un final, o sărută.

Pe de altă parte, firul poveștii se umple de iubire când un alt băiat, care mixează muzică, fără să aibă vreo legătură cu baletul, se îndrăgostește de ea și face multe gesturi mărunte cu care reușește să o cucerească.

Un băiat total opus standardelor ei reușește să scoată omul rebel din ea, cel pe care aceasta îl reprimă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 23. Tudor se îndrăgostește de o tânără și ascunde că are soție. Peste doi ani vine surpriza

Un tragic accident de mașină o face pe tânăra balerină să-și piardă memoria pe termen mediu și singura persoană de care aceasta nu își amintește este chiar iubitul ei.

Determinarea și iubirea pe care băiatul i-o poartă fetei îl face să ia decizia să reîncerce să o cucerească, așa cum a cucerit-o prima oară, prin aceleași gesturi simple și printr-un sărut.

Între timp, o altă pretendentă la iubirea sa încearcă să-l cucerească, fără succes.

Finalul poveștii vine cu recuperarea memoriei și revenirea sentimentelor de iubire pe care fata le avea, oricum, în inima ei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x