Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 52. Problemele pe care le aduce consumul excesiv de alcool în viața unui tânăr

În episodul de astăzi din Povești de familie, întreaga acțiune se învârte în jurul dependenței de alcool și a felului în care consumul excesiv de alcool poate distruge viața unui om.

colaj povesti de familie
În episodul de astăzi din Povești de familie, întreaga acțiune se învârte în jurul dependenței de alcool și a felului în care consumul excesiv de alcool poate distruge viața unui om. Episodul de astăzi din Povești de Familie se numește “Inca una si ma duc”. | Antena 1

Episodul de astăzi din Povești de Familie se numește “Inca una si ma duc”.

Mario are doar 18 ani și provine dintr-o familie înstărită, fiind băiatul unui tenisman faimos. Tânărul adolescent se bucură de tinerețea lui, dar ajunge adesea să exagereze cu consumul de alcool atunci când iese în club. Acest lucru are repercusiuni grave asupra vieții sale.

Povești de familie, sezon 2. Un tânăr îi calcă pe urme tatălui său atunci când vine vorba de probleme cu alcoolul

Atunci când bea, Mario își pierde adesea cunoștiința și nu își mai amintește nimic legat de seara precedentă. Tânărul s-a trezit pe stradă și nu mai știe nici unde îi e telefonul sau unde a parcat mașina. Cu toate acestea, adolescentul nu pierdea nicio ocazie să iasă seară de seară în club acolo unde se îmbăta cu prietenii.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 50. Importanța sănătății mintale și a recunoașterii primelor semne pentru a cere ajutor

Tatăl lui se supără pe Mario pentru faptul că a exagerat cu consumul de alcool și îl trimite la culcare pe tânăr. Se pare că și tatăl adolescentului a trecut prin probleme asemănătoare în tinerețe, când a fost pe punctul de a-și pierde cariera de tenisman din cauza alcoolului.

A doua zi, Mario se întâlnește la școală cu prietenul lui și el îi spune că tânărul a fost implicat într-o bătaie în club. Mario nu își mai amintea nimic. El își cere iertare de la prietenul lui pe care îl lovise din greșeală și apoi merge și la iubita lui cu flori pentru a-și cere scuze.

Inițial, Mario nu vrea să accepte că are o problemă cu alcoolul atunci când tatăl lui încearcă să îl confrunte. Tânărul îi spune tatălui său că vrea să iasă din nou în club. După o ceartă aprinsă cu tatăl lui, Mario pleacă de acasă și vrea să se urce la volan după ce a băut toată noaptea în club.

Povești de familie, sezon 2. Dependența de alcool îl îngroapă pe tânăr în probleme

Tânărul se duce la iubita lui, Alina. El îi cere să îl lase să doarmă la ea peste noapte și Alina acceptă. Cei doi se ceartă și Mario pleacă.

Tatăl lui Mario se simte vinovat de felul în care l-a crescut pe fiul lui după moartea soției sale, pe când Mario avea 13 ani.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 51. Cum își rezolvă problemele copiii care provin din familii influente

Între timp, Mario nu își mai amintește unde și-a parcat mașina și ajunge totuși acasa. El stă de vorbă cu cel mai bun prieten al tatălui său și îi cere să îl ajute pentru a găsi mașina. Alina și cel mai bun prieten al lui renunță la legătura lor cu Mario și îi spun tânărului că el trebuie să recunoască faptul că are o problemă cu alcool.

Mario și-a găsit până la urmă mașina, dar nu i-a plăcut ce a auzit. Se pare că el făcuse întrecere cu un alt băiat cu mașina și a sărit cu mașina lui în Dâmbovița. Cosmin, prietenul tatălui lui Mario, l-a ajutat pe băiat să scoată mașina din Dâmbovița.

După ce Mario și tatăl lui au o discuție despre alcool, Mario înțelege de ce tatăl său încearcă să îl convingă să renunțe la băutură. Mario își cere iertare de la prietenii lui și vrea să se țină departe de alcool.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 51. Cum își rezolvă problemele copiii care provin din familii influente... Povești de familie sezonul 2, episodul 53, 11 mai 2022. Pericolele ascunse ale plecatului la muncă în Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x