Prețul cel bun, 11 octombrie. Cu ce vedetă din România a comparat acest timer de gătit Liviu Vârciu

Prețul cel bun e o emisiune care te poate lua prin surprindere, iar prezentatorii show-ului au grijă să o condimenteze cu diverse glume.

Liviu Vârciu și-a amintit de Cătălin Scărlătescu după ce a văzut acest timer pentru bucătărie. Ce replici au împărțit prezentatorii tv

Antena 1

De această dată, Liviu Vârciu a găsit o asemănare cu un timer pentru gătit, utilizat ca obiect pentru licitație. Acesta a fost motivul pentru care tot platoul s-a amuzat copios.

Liviu Vârciu a găsit asemănări între un timer pentru gătit și Cătălin Scărlătescu la Prețul cel bun, 11 octombrie

Liviu Vârciu este pus pe glume ca de fiecare dată, așa cum îl știe toată lumea, și nu s-a putut abține atunci când a văzut un timer pentru gătit care îi aducea cumva aminte de Cătălin Scărlătescu. Prezentatorul nu s-a abținut și a spus cu voce tare de ce persoană publică din România îi amintșete respectivul obiect.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului

„Invităm în arenă ultimul concurent din această seară, în aplauze coboară Constantin Tudor. Bine ai venit. Unde lucrezi?”, îl cheamă la joc Andrei Ștefănescu.

„La un spital de psihiatrie”, îi răspunde el.

„Pe ce post?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Supravegheto”, a fost răspunsul concurentului.

„Acolo trebuie forța, nu?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Mai mult cu vorba”, îi răspunde concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

Cei doi prezentatori ai show-ului anunță licitația, însă un detaliu al produsul l-a făcut pe Liviu Vârciu să facă glumă.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

„Ultima șansă din această seară”, anunță Vârciu.

„Gătim dar ne mai și distrăm, un timer de bucătărieuitați-vă ce față are. Toată lumea știe că mâncarea iese mai bună dacă pui și puțin zâmbet în ea”, prezintă Andrei Ștefănescu produsul propus pentru licitație.

„Seamănă cu Scărlătescu”, se amuză Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri