Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 octombrie. Liviu Vârciu, destăinuiri despre prima lui iubită. Cine e femeia ce l-a înșelat pe prezentatorul tv

Liviu Vârciu și-a amintit de prima sa iubită, după ce a pășit în scenă o cocncurentă de la Prețul cel bun, 18 octombrie.

O concurentă de la Prețul cel bun i-a amintit lui Liviu Vârciu de prima sa iubită Galerie
O concurentă de la Prețul cel bun i-a amintit lui Liviu Vârciu de prima sa iubită | Antena 1

Liviu Vârciu a avut parte de un moment în care a rememorat momentele din trecutul său, de pe vremea când acesta a avut prima iubită, pe nume Diana. Una dintre concurentele de la Prețul cel bun i-a amintit de prima sa relație.

Concurenta Irina de la Prețul cel bun, 18 octombrie, i-a amintit lui Liviu Vârciu de prima sa iubită

O concurentă de la Prețul cel bun, 18 octombrie, i-a trezit amintiri lui Liviu Vârciu. Prezentatorul tv a întrebat-o pe Irina din ce oraș provine, iar răspunsul ei i-a trezit amintiri aproape dureroase. Faptul că aceasta este din Slobozia, l-a făcut pe Liviu Vârciu să povestească pe scurt despre prima sa relație.

Citește și: Prețul cel bun, 15 octombrie. Concurenta pentru care Liviu Vârciu a spus: „Dacă ar fi fost aici Nea Mărin v-ar fi iubit”

„Avem o persoană, un cocnreutn care aplecat deja în marea finală, ne mai trebuie cineva să completăm grila de start. În fața lui Liviu vine Irina!”, o prezintă Andrei Ștefănescu pe concurentă.

„Bună, Irina, de unde ești?”, o întreabă Liviu Vârciu pe Irina.

„Din Slobozia”, îi răspunde Irina.

Citește și: Prețul cel bun, 14 octombrie. Concurenta de la Prețul cel bun care l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu cu tatuajele ei

„pfoai...Ialomițeancă de-a mea. Prima mea iubită era din Slobozia, o chema Diana, m-a înșelat”, a fost destăinuirea pe care a făcut Liviu Vârciu cu privire la prima sa iubită.

„Îmi pare rău”, îl compătimește concurenta.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 octombrie. Povestea de viață marcantă a unei concurente de la Prețul cel bun. „Am învățat să mă bucur de viață”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care „i-a stricat” ziua lui Liviu Vârciu. De ce a fost invidios prezentatorul t... Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care a învățat să facă striptease după vârsta de 60 de ani. Ce meserii a mai av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x