Căutare Live

Prețul cel bun, 19 octombrie. Concurenta cu genele atât de lungi, că Liviu Vârciu a întrebat: "Nu faci efort să clipești?"

Nici de această dată emisiunea Prețul cel bun nu a dus lipsă de concurenți cu adevărat savuroși și carismatici. În ediția din 19 octombrie, o participantă foarte simpatică i-a atras atenția lui Liviu Vârciu cu genele sale lungi, lungi. Dialogul cu doamna Nicoleta este de departe delicios!

Concurenta cu genele atât de lungi, că Liviu Vârciu a întrebat: "Nu faci efort să clipești?""

Antena 1/ Prețul cel bun

După ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au spus regulile licitației, iar cei patru concurenți aflați la pupitre au ales prețul pentru produsul din fața lor, câștigătoarea a fost doamna Nicoleta.

Cu zâmbetul pe buze și foarte energică a pășit în fața lui Liviu Vârciu pentru următoarea etapă în concursul Prețul cel bun, etapă menită să-i aducă și mai multe premii și mai multă distracție și bucurie.

Concurenta de la Prețul cel bun, 19 octombrie, care l-a făcut pe Liviu Vârciu să întrebe: "Nu faci efort să clipești?"

Iată că până să înceapă jocul, curiozitatea lui Liviu Vârciu a trecut dincolo prețurile jocului, căci genele doamnei Nicoleta nu au putut fi trecute cu vederea.

Citește și: Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care „i-a stricat” ziua lui Liviu Vârciu. De ce a fost invidios prezentatorul tv pe ea

Aranjată din cap până în picioare și dorind să-și arate ochii mari și frumoși, confrunta și-a pus o pereche de gene foarte lungi.

“Mai aveau gene sau le-ai luat tu?”

“Am zis să mi le dea mie pe toate”

“Nu faci efort să clipești? Ia clipește un pic!”

“Deci fac otită dacă mai clipește o dată, măcar că am casa în urechi! Deci exact ca microfonul meu! Eu am microfonul lung, tu ai genele lungi...”

“Știi cum e poveste aia! Ca să te pot vedea mai bine...”

Iată că în spatele apariției extravagante se află o doamnă superbă, care muncește mult, din plăcere. Aceasta povestește că are trei job-uri pe care le face din pasiune și cu care se mândrește tare, are mult.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Citește și: Prețul cel bun, 18 octombrie. Liviu Vârciu, destăinuiri despre prima lui iubită. Cine e femeia ce l-a înșelat pe prezentatorul tv

“Am două meserii deocamdată și urmează și cea de-a treia. Prima, sunt stilist, cea de-a doua, sunt solistă. Cânt muzică de petrecere, popuară, muzică ușoară. A treia urmează, asistent generalist în cadrul medicinei”, povestește doamna Nicoleta.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care a învățat să facă striptease după vârsta de 60 de ani. Ce meserii a mai avut ea

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 18 octombrie. Concurenta care a învățat să facă striptease după vârsta de 60 de ani. Ce meserii a mai av... Prețul cel bun, 19 octombrie. Concurenta pe nume Andreea Bălan, care dansează exact ca bine-cunoscuta vedetă...
Ultimele știri