Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Premiile inedite pe care această concurentă le-a câștigat. Ce meserie are

Prețul cel bun e o emisiune care aduce în fiecare zi noi surprize. De această dată, surprizele au venit pentru una dintre concurente care a plecat acasă cu super premii.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Premiile inedite pe care această concurentă le-a câștigat. Ce meserie are

Antena 1

O concurentă de la Prețul cel bun nu a plecat cu mâna goală din emisiune. Aceasta a intrat în posesia ei, după ce a câștigat un joc în ediția din 28 decembrie 2021.

Concurenta care a câștigat premii frumoase la Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce meserie are

Una dintre concurenteele de la Prețul cel bun de astăzi, 28 decembrie 2021, a plecat cu premii frumoase cu ea. Iată ce a câștigat și ce meserie are ea.

Citește și: Prețul cel bun, 24 decembrie 2021. Moș Constantin a fost cândva pictor. El a lovit „artistic” cu „pumnul norocos” și a riscat tot

„Avem o domnișoară. Vino lângă mine, Monica. Ea s-a apropiat. Cu cine ai venit? Ai niște ochi foarte frumoși. Cântau o trupă cu ochii tăi”, îi spune Liviu Vârciu.

„Cu părinții am venit. Lucrez la o firmă de web design pe partea de administrativ. Mă ocup de contractele clienților, de facturi. Ar trebui să mă pricep la prețuri”, spune concurenta.

„Căsătorită?”, o întreabă Liviu Vârciu. „Nu, nu mai am iubit, din fericire”, răspunde ea.

„Te consideri o persoană norocoasă?”, întreabă Liviu Vârciu. „Sincer, nu prea”, răspunde concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Motivul pentru care această concurentă a izbucnit în lacrimi înainte de a-și încerca norocul

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 27 decembrie 2021. Motivul pentru care această concurentă a izbucnit în lacrimi înainte de a-și încerca ... Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Meseria inedită pe care o are această concurentă. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu când ...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x