Antena Căutare

Băieții de la Body & Soul s-a reunit la „Prietenii de la 11” și anunță surprize pentru fani! Cum arată astăzi artiștii și cu ce piesă te cuceresc

Îți mai amintești de băieții de la Body & Soul, care făceau furori cu hiturile lor? Trupa s-a reunit într-o formulă nouă și anunță surprize!

Îți mai amintești de băieții de la Body & Soul, care făceau furori cu hiturile lor? Trupa s-a reunit într-o formulă nouă și anunță surprize!

Alături de Jamo, băieții revin cu un nou proiect muzical numit „Una pe lună” și lansează, de asemenea, și piesa „Viața-i un film”.

Florin Ristei și Diana Munteanu i-au descusut și au aflat mai multe detalii despre trupa Body & Soul și revenirea lor după o pauză de zece ani!

O pasionată de bucătărie a făcut internetul să râdă cu mesajul ei de pe Facebook! Te bagi și tu la o porție de „ostropesc de pui cu pereu”?

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe!

Adevărul despre kilogramele în plus ale gravidelor! De ce unele femei rămân plinuțe chiar și după sarcină... Bățeții de la Body & Soul s-au întors pe scenă și cântă celebrul hit „Super femei”! Au lansat și o piesă nouă cu car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x