Antena Căutare

Florin Ristei nu mai are nicio șansă! Iuliana Pepene de la Observator, dezvăluirea momentului! „Ți-am făcut un copil”

Iuliana Pepene şi Bogdan Alecsandru, matinalii ştirilor de weekend, au venit în platoul emisiunii „Prietenii de la 11” su o surpriză de zile mari!

Iuliana Pepene şi Bogdan Alecsandru, matinalii ştirilor de weekend, au venit în platoul emisiunii „Prietenii de la 11” su o surpriză de zile mari!

Cei doi și-au făcut apariția alături de Matei și Maria, cei doi copii ai prezentatorului de știri. Acesta a fost și momentul în care glumele nu au întârziat să apară și Iuliana l-a tachinat tot mai mult pe Ristei despre nuntă, despre propunere, despre copii...și nu numai!

„Vezi ce se întâmplă de la o felie de cozonac? Ți-am făcut un copil, Florin”, a glumit Iuliana în cel mai savuros mod posibil! Și asta nu e tot!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să vezi ce a urmat!

Andreea Bălan și Iuliana Beregoi au făcut show de zile mari! „Moșule, ce tânăr ești”... Gașca Zurli a făcut cel mai frumos spectacol de până acum! Cadourile strânse vor merge la copiii din spitale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x