Antena Căutare

La doar 12 ani, David Nistorov a făcut senzație la „Chefi la cuţite”! „Idolul meu este chef Florin Dumitrescu”

David Nistorov, concurentul în vârstă de 12 ani de la "Chefi la cuţite", a venit la emisiunea „Prietenii de la 11”! Puştiul este pasionat de bucătărie şi găteşte mai bine decât adulții!

David Nistorov, concurentul în vârstă de 12 ani de la "Chefi la cuţite", a venit la emisiunea „Prietenii de la 11”! Puştiul este pasionat de bucătărie şi găteşte mai bine decât adulții!

Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! Și, da, vrea să devină chef când va fi mare, ceea ce pare un vis mai mult decât realizabil!

În fața chefilor a venit cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!

Un exemplu al curajului în fața provocărilor culinare, David a respectat cu brio standardele unui preparat jurizat dur, dar pregătit cât mai corect, conform tehnicilor de aur ale bucătăriei. Juniorul a demonstrat că nu e un novice și cunoaște temperaturile optime, modalitățile în care poți combina ingredientele pentru a obține cele mai savuroase rezultate, dar și greșelile pe care ar trebui să le evite.

A obținut admirația chefilor, chiar dacă sosul de cafea s-a tăiat nițeluș. „Nu a fost fabulos, dar a fost foarte bine!”, l-a încurajat Chef Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Concertele anului 2018: cele mai importante nume care vor concerta în Bucureşti... Te topești de dragul lui! La patru ani, Radu a făcut cel mai tare tiramisu la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x