Antena Căutare

Lili Sandu își dorește să devină mamă?!: „Încă nu vrea...”

Lili Sandu a dezvăluit la „Prietenii de la 11”, unde a fost prezentă alături de partenerul ei, Silviu Tolu, că ar fi fericită să rămână însărcinată.

Lili Sandu a dezvăluit la „Prietenii de la 11”, unde a fost prezentă alături de partenerul ei, Silviu Tolu, că ar fi fericită să rămână însărcinată.

„Încă nu sunt însărcinată, că încă nu vrea Dumnezeu și nu se întâmplă. Dar dacă se întâmplă, se întâmplă”, a spus Lili Sandu.

Silviu Tolu a povestit despre cum a început povestea lor de dragoste.

„A fost puțin la prima vedere. A început foarte spontan. Ne-am cunoscut la Istanbul. Eu filmam ceva acolo, ea venise cu o prietenă care și ea filma ceva acolo. Am cărat-o prin bazar, nu cred că m-a plăcut foarte mult pentru asta. Așa s-a sudat prima legătură dintre noi”, a spus el.

Lili Sandu a intervenit spunând că la ea a fost cu siguranță dragoste de la prima vedere.

Și-a luat bicicletă, dar lumea e rea! Florin Ristei, certat în trafic de un șofer: "Bă, dacă nu poți să mergi pe bi... Dieta lui Meghan Markle. Cum arată meniul regal al ducesei de Sussex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x