Antena Căutare

Doamnelor și domnilor, George Nicolescu și Florin Ristei, moment special în direct, la TV! ”Eternitate” a răsunat la ”Prietenii de la 11” mai bine ca niciodată!

George Nicolescu, celebrul artist nevăzător, a fost prezent în această dimineață, la ”Prietenii de la 11, și a oferit un moment absolut fabulos, alături de Florin Ristei.

George Nicolescu, celebrul artist nevăzător, a fost prezent în această dimineață, la ”Prietenii de la 11, și a oferit un moment absolut fabulos, alături de Florin Ristei.

Fără să stea pe gânduri, cei doi au cântat, în direct, piesa ”Eternitate”, iar Florin Ristei nu s-a putut abține și l-a întrebat pe artist, chiar în timp ce fredona: ”E bine până aici?”

La final, Nicolescu a făcut o glumă inedită: ”S-ar zice că eu și Florin Ristei suntem cei mai mari dușmani. Ne contrăm într-o Eternitate.”, a glumit celebrul artist.

George Nicolescu, celebrul artist nevăzător născut la Ploiești, este cunoscut pentru colaborările pe care le-a avut cu mai mulți cântăreți de calibru ca Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanți și Corina Chiriac. Printre piesele sale faimoase se numără ”Eternitate”, ”Mai avem nevoie și de iarbă”, ”Prefă-te inimă în stea”, ”Viața noastră unde e.” De asemenea, ultima sa piesă a fost lansată în 2012, ”Viața-i de vină”, împreună cu Shift.

Simona Halep, felicitată de Generația de Aur! Gică Popescu: ”A fost o victorie așteptată de 40 de ani. Incredibil”... Cum arătau Dorian Popa, Lidia Buble și Șerban Copoț în copilărie. Copoț: Datorită feței mele scăpam de toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x