Prietenii de la 11

LUNI-VINERI | ora 11.00

Doamnelor și domnilor, George Nicolescu și Florin Ristei, moment special în direct, la TV! ”Eternitate” a răsunat la ”Prietenii de la 11” mai bine ca niciodată!

 

George Nicolescu, celebrul artist nevăzător, a fost prezent în această dimineață, la ”Prietenii de la 11, și a oferit un moment absolut fabulos, alături de Florin Ristei.

Fără să stea pe gânduri, cei doi au cântat, în direct, piesa ”Eternitate”, iar Florin Ristei nu s-a putut abține și l-a întrebat pe artist, chiar în timp ce fredona: ”E bine până aici?”

La final, Nicolescu a făcut o glumă inedită: ”S-ar zice că eu și Florin Ristei suntem cei mai mari dușmani. Ne contrăm într-o Eternitate.”, a glumit celebrul artist. 

George Nicolescu, celebrul artist nevăzător născut la Ploiești, este cunoscut pentru colaborările pe care le-a avut cu mai mulți cântăreți de calibru ca Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanți și Corina Chiriac. Printre piesele sale faimoase se numără ”Eternitate”, ”Mai avem nevoie și de iarbă”, ”Prefă-te inimă în stea”, ”Viața noastră unde e.” De asemenea, ultima sa piesă a fost lansată în 2012, ”Viața-i de vină”, împreună cu Shift.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe