Antena Căutare

Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului, din 11 iulie, la Antena 1

Vara aceasta vine la Antena 1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

imagini Dianna Rotaru Provocarea Galerie
Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului, din 11 iulie, la Antena 1 | Antena 1

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din 11 iulie, la Antena 1.

Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului, din 11 iulie, la Antena 1

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

”Pentru mine, acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau, dacă vreți, o provocare a destinului, așa cum este și pentru concurenți. Viața este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulțumire și recunoștință”, a declarat Dianna. ”Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenții au experiență de viață, au fost dezamăgiți, trădați sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viață, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-și înfrunte destinul și să-și găsească marea dragoste. Iar eu abia aștept să-i întâlnesc și să pornim împreună în această călătorie fascinantă!”.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine i-a ținut locul

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la Antena 1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro.

Cine sunt concurenții care își vor asuma Provocarea destinului și ce povești de iubire se vor lega în cadrul emisiunii telespectatorii vor afla din 11 iulie, la Antena 1, show-ul urmând a fi difuzat de luni până vineri, de la 14:00 la 17:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x