Antena Căutare

Cum arată dragostea la prima vedere? Ana și Marinel au trăit o surpriză uriașă la emisiunea „Rămân cu tine”: „Am simțit-o”

Ana și Marinel au avut parte de o întâlnire emoționantă, după ce în ediția a cincia cei doi au plecat ținându-se de mână, pentru a se cunoaște mai bine.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Marinel s-a prezentat în a cincia ediție a emisiunii Rămân cu tine de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”

Marinel și Ana de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost Ana. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

Cu un buchet superb de trandafiri de culoare roz, așa s-a prezentat tânărul Marinel la întâlnirea cu Ana, care a fost vizibil emoționantă de apariția tânărului.

Cum arată dragostea la prima vedere? Ana și Marinel au trăit o surpriză uriașă la emisiunea „Rămân cu tine”: „Am simțit-o”

Ana și Marinel, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

"Mi-ai sărit în ochi", au fost cuvintele tânărului, care a ales-o pe Ana.

Se pare că între cei doi există o atracție reciprocă și în ciuda distanței care există între cei doi, se pare că există o mare atracție, iar distanța nu este un impediment, după cum declarau chiar ei.

Marinel este din Satu Mare în timp ce Ana este din Constanța. Se afla la poli opuși, dar sunt dispuși să-și dea o șansă unul celuilalt.

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul somelier Virgil Mănescu a fost cucerit de Mirela: „Vreau un copil!”

Ana s-a declarat foarte impresionată de faptul că a fost întâmpinată la întâlnire cu flori și a recunoscut ca este emoționantă, dar în același timp simte o atracție față de tânăr, în prezența căruia s-a simțit foarte bine.

Cum arată dragostea la prima vedere? Ana și Marinel au trăit o surpriză uriașă la emisiunea „Rămân cu tine”: „Am simțit-o”

Ana și Marinel de la emisiunea „Rămân cu tine” au mers la întâlnire

Ana și Marinel de la emisiunea „Rămân cu tine” au mers la întâlnire

"A fost chimie între noi, am simțit-o. Ana, eu rămân cu tine si tu o să rămâi cu mine", a încheiat tânărul Marinel.

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

„Arată bine de tot”, dar nu le-a plăcut deloc! Valentin de la „Rămân cu tine” a fost prea sincer! Ce secret a pus tinere... Tânăr, frumos, dar deloc norocos! Fotograful Alex și-a căutat muza la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x