Antena Căutare

Cel mai sexy pretendent vine azi la emisiunea Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Dacă eram femeie cine știe ce făceam cu hainele de pe mine”

Moment de senzație în a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, ce va fi difuzată azi, de la ora 20:30, la Antena 1! Liviu Vârciu promite să prezinte concurentelor cel mai sexy pretendent de până acum!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment cu adevărat savuros din cea de-a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 este atunci când prezentatorul show-ului promite tinerelor că le va prezenta un pretendent periculos de sexy!

citește și: Cele mai ciudate pretenții ale concurentelor de la „Rămân cu tine”. Liviu Vârciu și-a pus mâinile în cap: „Da, dacă levitează, sigur îl vreau!”

„Bine că sunt bărbat și sunt luat, adică luat de-a binelea! Dacă eram femeie cine știe ce făceam cu hainele de pe mine. Spun asta pentru că următorul concurent va sfâșia foarte multe inimi! Să vină prințul nostru de la Rămân cu tine!”, a anunțat Liviu Vârciu, în a doua ediție a emisiunii de la Antena 1!

citește și: Cele mai sexi surori, pariu la „Rămân cu tine”! Liviu Vârciu va fi capul răutăților! Ce miză vor stabili. Se va râde cu lacrimi! „Eu voi fi prima”

Cel mai sexy pretendent vine azi la emisiunea Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Dacă eram femeie cine știe ce făceam cu hainele de pe mine”

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Despre cine este vorba și cum arată pretendentul sexy care promite să le impresioneze pe concurentele din emisiune? Află totul urmărind diseară a doua ediție a show-ului „Rămân cu tine”, de la ora 20:30, la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Liviu Vârciu a răbufnit după prima ediție Rămân cu tine! Ce a dezvăluit despre concurente: „Nu știu ce să mă fac cu voi, nu se poate”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Liviu Vârciu a răbufnit după prima ediție Rămân cu tine! Ce a dezvăluit despre concurente: „Nu știu ce să mă fac cu voi,... S-a format primul cuplu de la Rămân cu tine! Valentin Teacă și Meda au trăit momente speciale la întâlnire! Ce secret i-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x