Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cântat hiturile trupei Andre. Ce ținute inedite au ales

Revelionul cel neBUN 2024 a început în forță. Una dintre surprizele serii a fost atunci când pe scenă a urcat mult îndrăgita trupă Andre, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

colaj foto cu trupa andre formata din andreea antonescu si andreea balan la revelionul cel nebun de la antena 1 Galerie
Trupa Andre a făcut senzație la Revelionul cel neBUN 2024 de la Antena 1 | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut echipă împotriva lui Nea Marin pentru a câștiga concursul de revelioane pe care l-au lansat la Antena 1. Prima trupă pe care a invitat-o pe scenă Nea Marin a fost Andre. Publicul a aplaudat frenetic când pe scenă și-au făcut apariția Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au atras toate privirile cu ținutele alese.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut show cu cele mai cunoscute piese ale trupei Andre, la Revelionul cel neBUN 2024 de la Antena 1. Ce ținute au ales

Revelionul cel neBUN 2024 i-a pus pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu în situația de-a se lua la o întrecere de revelioane cu Nea Marin, pentru a se vedea cine este, cu adevărat, un maestru în materie de distracție.

Prima „armă” aruncată în scenă de către Nea Marin a fost îndrăgita trupă Andre. Muzica a pornit și pe scenă au apărut Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care au încântat spectatorii și telespectatorii cu cele mai îndrăgite piese ale trupei Andre.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Nea Marin a dansat Călușarii și a făcut senzație. Cum arată azi nepoții săi

Nu doar muzica a făcut senzație, ci și ineditele ținute alese și amețitoarele mișcări de dans ale celor două, care au fost, din toate punctele de vedere, o apariție de senzație.

Andreea Bălan a ales să poarte un corset alb cu fustă scurtă argintie, la care a asortat o pereche de cizme înalte cu franjuri. Andreea Antonescu, în schimb, a ales să poarte o ținută formată dintr-un top și o fustă scurtă, cu imprimeu alb-negru, ce forma o iluzie optică interesantă.

Urmărește tot momentul în clipul video de mai sus din Revelionul cel neBUN 2024, difuzat pe 31 decembrie 2023, la Antena 1. Ediția integrală a show-ului poate fi urmărită pe AntenaPLAY.

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x