Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Nea Marin a dansat Călușarii și a făcut senzație. Cum arată azi nepoții săi

Revelionul cel neBUN 2024 a adus pe scenă artiști unul și unul, dar și momente spectaculoase. Una dintre surprizele serii a fost atunci când pe scenă a urcat Nea Marin alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, baletul COBO și Edi Stancu. Mulți s-au mirat când au văzut cum arată azi nepoții lui Nea Marin.

colaj foto cu nea marin dansand calusarii la Revelionul cel neBUN 2024 Galerie
Nea Marin s-a mândrit cu nepoții săi la Revelionul cel neBUN 2024 de la Antena 1 | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Nea Marin este un adevărat maestru al dansului și fin cunoscător al tradițiilor, obiceiurilor și folclorului din toate zonele țării. De data aceasta, la Revelionul cel neBUN 2024 de la Antena 1, Nea Marin a dansat „Călușarii” alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, baletul COBO și Edi Stancu. Momentul a fost unul cu totul și cu totul special.

Nea Marin a dansat Călușarii alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, baletul COBO și Edi Stancu. Cum arată nepoții săi

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au luat la întrecere cu Nea Marin pentru a stabili, la finalul petrecerii, cine a făcut cel mai savuros spectacol de revelion. Ca să demonstreze că el merită să fie ales învingător, Nea Marin a pregătit tuturor un spectacol de zile mari.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cântat hiturile trupei Andre. Ce ținute inedite au ales

Acesta și-a făcut apariția pe scenă alături de artiștii de la Școala de dans Românesc Larisa și Marin Barbu, dar și alături de baletul COBO și Edi Stancu. Muzica a pornit și toată lumea a primit fascinată dansul „Călușarii”, realizat într-un mod spectaculos. Costumele tradiționale colorate, pălăriile cu pamblici, energia debordantă și mișcările de dans amețitoare i-au captivat pe toți.

Și de data aceasta, Nea Marin a demonstrat că vârsta este doar un număr atunci când spiritul e viu și tânăr. Scena s-a umplut de numeroși dansatori și momentul a fost unul de-a dreptul magic. La final, ropote de aplauze au răsunat în sală. A fost și clipa în care Nea Marin s-a mândrit cu nepoții săi, care au crescut mari și frumoși.

„Nu putem să te mințim, ai fost incredibil! Extraordinar!”, a zis la final Andrei Ștefănescu.

Și Soni Medini și Rikito Watanabe au încercat apoi să facă o demonstrație de dans, iar ceea ce a ieșit i-a amuzat pe mulți.

Urmărește tot momentul în clipul video de mai sus din Revelionul cel neBUN 2024, difuzat pe 31 decembrie 2023, la Antena 1. Ediția integrală a show-ului poate fi urmărită pe AntenaPLAY.

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Loredana și Vali Vijelie au făcut show. Ce piesă au cântat și ce i-a surprins pe mulți la art... Revelionul cel neBUN 2024. Trupa Voltaj a făcut senzație cu piesa „20 de ani”. Cum arată azi Călin Goia, solistul formaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x